reklam
reklam

Suat Çelen: Rio Olimpiyatları'nda yer alacağız

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2016, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 187139

İSTANBUL 

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, AA muhabirine yaptığı açıklamada 2012'de Türk cimnastiğini ilk kez olimpiyatlarda temsil ettiklerini ve bunu 2016'da da başarmak istediklerini belirtti.

Gelecek ay 4 sporcuyla olimpiyat elemelerine katılacaklarını aktaran Çelen, "Artık son düzlük. Büyük bir aksilik olmadığı sürece birer erkek ve bayan sporcuyla Rio'ya gideceğiz. Bir taraftan da 2020 ve 2024'e gidecek sporcuların hazırlığını yapıyoruz. 2020 ve 2024'te madalya hedefliyoruz. Her türlü desteği devletten alıyoruz. Bize de düşen sporcularımıza bunu aktarmak ve başarılı olmak." ifadelerini kullandı.

"Mersin'de düzenlenecek Dünya Kupası'nın katkısı büyük olacak"

İlk kez Türkiye'de böyle büyük bir organizasyona imza atacaklarını anlatan Çelen, şöyle konuştu:

"Dünya Kupası'nın 8 ayağı var. Bunlardan bir tanesi Mersin'e verildi. Mersin'de Avrupa'nın en iyi cimnastik salonlarından biri var. Dünya Cimnastik Federasyonu'nun takviminde Mersin yer alıyor. Mersin'de düzenlenecek Dünya Kupası'nın katkısı büyük olacak."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam