reklam
reklam

Tat Gıda, Tohumdan Geleceğe Konferansı’nın ikincisini gerçekleştirdi

Eklenme Tarihi: 12 Haziran 2019, Çarşamba - 10:12   Okunma Sayısı: 161140
Tat Gıda Ar-Ge Akademi Kurulu’nun katkılarıyla ikincisi gerçekleşen Tohumdan Geleceğe Konferansı’nın konusu “Küresel Değişimler ve Tüketici Eğilimleri Işığında Kişiye Özgü Beslenmeye Yönelik Gıda ve Ambalajlar” oldu.

İSTANBUL 

Sektöründe birçok ilkin öncüsü olan Tat Gıda, inovasyonu kurum kültürüne yaymayı ve sürdürülebilirliği sağlama hedefi üzerine hayat geçirdiği “Tohumdan Geleceğe Konferansı’nın ikincisini gerçekleştirdi.

Geçen yıl Tohumdan Sofraya Gıdanın Geleceği üzerine konuşulan ilk bilimsel buluşmanın ardından bu yıl buluşmanın konusu “Küresel Değişimler ve Tüketici Eğilimleri Işığında Kişiye Özgü Beslenmeye Yönelik Gıda ve Ambalajlar” oldu.İsviçre, Danimarka, İtalya ve Türkiye’den alanının önemli üniversitelerinden uzman akademisyenlerin ve konuk konuşmacıların katıldığı konferansta tüketici iç görüleri ve ‘Kişiye Özgü Beslenme’ başlığı tüm yönleriyle ele alındı.

Kişisel farklılıklar ve bu farklılıklara göre gıda tasarımı hakkında bilgiler verilen konferansta, yeni eğilimler, fonksiyonel gıdalar ve gıda alanındaki değişimlere ışık tutan bilgiler paylaşıldı. Biyolojik saat ve beslenme ilişkisi hem insan hem de bitki beslenmesi yönleriyle ele alınırken kişiye özgü beslenmede mikrobiyotanın önemi hakkında bilgiler verildi. Konferansta ayrıca gıda-beslenme-beyin ilişkisi konusuna değinilerek, ambalaj ve tüketici etkileşimi, tüketici algısı ve tüketici davranışı üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Arzu Aslan Kesimer: “Daha iyiyi yakalamak için yeniliklerin peşinde olmak”

Her gün girdiği yüzbinlerce mutfağa sağlıklı, lezzetli ve güvenilir ürünler sunmak için çalıştıklarını söyleyen Tat Gıda Ceo’su Arzu Aslan Kesimer konuyla ilgili olarak; “Tat Gıda olarak her adımda işimizi nasıl daha iyi yapacağımızı, tüketicimizi nasıl daha mutlu edeceğimizi anlamak için her fırsatta kendimizi sorgulamaya ve geliştirmeye devam ediyoruz. Hep daha iyiyi yakalamak için yeniliklerin peşinde olmak; değişimin altında ezilmemek ve onu yönetmek için ise en önde koşmak gerekiyor.     

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: Tuğba SARIKAYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam