reklam
reklam

Sultangazi'de nöbetçi eczaneyi soymaya çalışan kişiler polisle çatıştı

Eklenme Tarihi: 17 Mart 2016, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 181945

İSTANBUL

Sultangazi'de nöbetçi eczaneyi soymaya çalışan maskeli ve silahlı 5 kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 3 saldırgan yaralanarak, 2'si ise kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 50. Yıl Mahallesi D Caddesi'nde nöbetçi Hayat eczanesine gelen yüzlerinde maske, ellerinde pompalı tüfek bulunan 5 şüpheli, içeri girdikten bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Sultangazi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmak istedi.

Pompalı tüfekle ateş eden saldırganlar ile polis arasında çatışma çıktı. Saldırganlardan 3'ü çatışma sonucu yaralanırken, 2'si silahlarını atarak yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan 2 saldırgan, kovalamaca sonucu yakalandı.

Eczane önünde ellerinden ve ayaklarında yaralanan 3 saldırgan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Eczanede ve çatışmanın yaşandığı D Caddesi'nde ekipler inceleme yaparken, olay yerinde saldırganlara ait 2 pompalı tüfek ile onlarca boş fişek görüldü.

Bu arada, söz konusu saldırganların farklı tarihlerde 3 eczane ile 2 tekel bayisini soydukları iddiasıyla arandıkları bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam