reklam
reklam

Özdilek’in ilk konsept lokum mağazası İstanbul’da

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2019, Çarşamba - 12:08   Okunma Sayısı: 194840
ÖzdilekPark İstanbul’da ilk şubesi açılan Özdilek Lokum mağazası, lokumseverleri 24 yeni lezzetle buluşturuyor.

İSTANBUL

Özdilek, tarihi 15. yüzyıla kadar uzanan ve geleneksel lezzetlerimizden biri olan Türk lokumunu, 1996 yılından beri Afyonkarahisar Yaşam Merkezi’ndeki yıllık 200 ton üretim kapasitesine sahip tesislerinde Özdilek Lokum markasıyla özenle üretiyor.

 Özdilek Holding Gıda Ar-Ge Müdürü Mümin Mutlu: “En yeni lezzetleri sunuyoruz.”

ÖzdilekPark İstanbul’da yeni açacakları mağazalarında geleneksel lokum lezzetini, modern mimariyle buluşturarak diğer satış noktalarından farklı, butik ve kendine özgü bir konseptle misafirlerinin beğenisine sunacaklarını belirten Özdilek Holding Gıda Ar-Ge Müdürü Mümin Mutlu, “Cezerye çeşitlerimizle birlikte tüm şubelerimizde satmakta olduğumuz farklı lezzetlere sahip 24 çeşit lokumumuz bulunuyor. Bu çeşitlerimizin yanı sıra İstanbul’a açılacak olan mağazamızda satmak üzere 22 çeşit yeni ürünü de portföyümüze katarak tüketicilerimizin beğenisine sunacağız.” dedi.

 “Tamamen doğal ve geleneksel lezzet”

 Lokum üretimindeki en önemli önceliklerinin tamamen doğal, geleneksel tarzda ve hijyenik koşullarda üretim yapmak olduğunu belirten Mümin Mutlu, “Bunun gereği olarak da üretimimizde glikoz şurubu, yapay renklendirici ve benzeri maddeler kullanmak yerine yüzde yüz şeker pancarı ve doğal malzemelerle gerçek Türk Lokumu lezzetini misafirlerimize sunmaktayız.” diyor. Mutlu ayrıca e-ticaretin çok önem verdikleri bir satış kanalı olduğunu ve Özdilekteyim.com üzerinden en çok satışını gerçekleştirdikleri lokumun ise Antep fıstıklı lokumlar olduğunu belirtiyor.

 “Ramazan ayı ve yaklaşan bayram satışları yükseltiyor”

 Yıllık 160 - 180 ton aralığında lokum üretimi yapan Özdilek Lokum’un satışları ve cirosu hakkında da bilgiler veren Mümin Mutlu, “2018 yılında toplam 5 milyon TL’nin üzerinde ciro gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu cironun yaklaşık %57’sini kafe, %43’ünü ise market satış noktalarımızdan elde ettik. Ayrıca toplam ciromuzun %62’sini tek başına Afyonkarahisar şubemiz yapmaktadır.” dedi. Mutlu ayrıca ”İçinde bulunduğumuz ramazan ayı ve yaklaşmakta olan ramazan bayramı da satışlarımızı olumlu yönde etkiliyor. Ürünlerimiz her tüketici zevkine ve grubuna hitap edecek şekilde çeşitlendirilerek fiyatlandırılmıştır. Dolayısıyla tüm misafirlerimizin bütçelerine ve tercihlerine uygun ürünlere ulaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz.” diye belirtti.

 Özdilek Lokum “bi tıkla” Türkiye’nin her yerinde…

Özdilek Lokum çeşitlerinin satışı sadece Özdilek satış noktalarında yer alıyor. Ambalajlı adetlik ürünleri ise Özdilek hipermarketler ve Özdilek alışveriş merkezlerinde satışa sunuluyor. Çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com üzerinden de Türkiye’nin her yerine şık lokum kutularıyla gönderim sağlanabiliyor. Ayrıca klasik lokum çeşitlerinin satışları da Özdilek hipermarketlerinden ve Kafe Safahatlardan yapılıyor.

 Private label ürün hizmeti vermediklerini belirten Mutlu,” Sadece kendi satış noktalarımız için üretim yapmaktayız. Şu an için planlarımız arasında franchise şube açma düşüncesi de yok ancak gelecek talepler olursa değerlendirmeye alabiliriz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam