reklam
reklam

PKK'lı teröristler Bağlar'da araçları durdurup ateşe verdi

Eklenme Tarihi: 15 Mart 2016, Salı - 15:00   Okunma Sayısı: 135835

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'ndeki terör örgütü PKK mensuplarının saldırıları sonucu bir ticari araç devrildi, 5 otomobil ve bir minibüsü yakıldı, iki araç tahrip edildi.

Gece yolu trafiğe kapatıp bazı araçları ateşe veren teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan, bir polisin şehit olduğu, 10 polis memurunun yaralandığı, 3 teröristin de etkisiz hale getirildiği ilçeden zaman zaman silah sesleri yükseliyor.

Bağlar Kaymakamlığının, Kaynartepe Mahallesi'nde ilan ettiği sokağa çıkma yasağının kapsamına Gürsel ve Nükhet Coşkun Caddesi'nin tamamı ile Cemiloğlu Caddesi'nin bir bölümü de dahil edildi.

Tahribat gündüz ortaya çıktı

Kaynartepe Mahallesi Sunay Caddesi'nde gece yolu trafiğe kapatıp bazı araçları ateşe veren teröristlerin gerçekleştirdiği tahribat ise gün ağarınca ortaya çıktı.

Vatandaşları evlerini terk ediyor

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği mahallelerde bulunan bazı aileler, yanlarına aldıkları eşyalarla evlerinden ayrıldı. Hasta ve yaşlılara yardımcı olan güvenlik güçleri, yaptığı kontrolün ardından çıkışlara müsaade ediyor.

Terör saldırılarından dolayı evini terk etiğini belirten A.S, "Bizi bu duruma düşürenlerden Allah hakkımızı alsın, Allah onlarda hakkımızı bırakmasın" diye konuştu.

 

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam