reklam
reklam

MAU Konseyi bin öğrenciyi iftarda ağırladı

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2019, Cumartesi - 11:08   Okunma Sayısı: 147455
MAU Konseyi bin öğrenciyi iftarda ağırladı

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi (MAU Konseyi )   geleneksel hale gelen ramazan iftarlarının üçüncüsünü 16 Mayıs Perşembe Günü Maltepe Üniversitesi Kültür Merkezi önünde gerçekleştirdi. Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır, Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan Vekili ve Maltepe Üniversitesi Rektör Danışmanı Tayyip Tuna ile öğrenci konseyi üyeleri, Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Betül Çotuksöken, Maltepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanı Aysun Albay, ve çok sayıda davetli konuğun da katıldığı iftarda, tasavvuf müziği konseri verilirken semazen gösterimi izleyenleri büyüledi. İftara tam bin civarında öğrenci katıldı .

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan Vekili ve Maltepe Üniversitesi Rektör Danışmanı Tayyip Tuna ise yaptığı konuşmada ramazan ayının önemine vurgu yaptı ve tüm öğrencilerin Ramazan aylarını, ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

Kur’an surelerinin okunmasının ardından iftara geçildi. Daha sonra ise tasavvuf müziğinden seçme eserler okundu ve bir semazen gösterimi yapıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam