reklam
reklam

Gülensuspor’un Yeni Sportif Direktörü Erol Türkmen

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2019, Cumartesi - 11:37   Okunma Sayısı: 154114
Maltepe’nin başarılı takımlarından 2019-2020 sezonunda 1.amatör kümede mücadele edecek olan Gülensuspor Kulübü başkanı Volkan Uyar sportif direktör olarak Erol Türkmen ile anlaştı.

Gülensu Spor Kulübü Tesisleri’ne gelen Türkmen’i Kulüp Başkanı Volkan Uyar ve yöneticiler karşıladılar. Burada yapılan bir değerlendirme toplantısının ardından günlerdir devam eden görüşmeler tamamlanarak karşılıklı imzalar atıldı.

Gülensuspor Kulübü Başkanı Volkan Uyar: Yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Kulüp Başkanı Volkan Uyar, açıklamasında futbol anlamında Maltepe’nin oldukça saygın bir geçmişe sahip olduğunu ve bu saygınlığın arasında Gülensu Spor Kulübü’nün yerinin yansınamayacağını söyledi. Volkan Uyar, takımın başlayan Gülsuyulu bir teknik adamı getirerek, özlü ve istekli bir başlangıç yapmak istediklerini kaydederek, Erol Türkmen Hocanın başarılı olacağına inandıklarını kaydetti.

Öte yandan, Gülensu Spor Kulübü ile yapmış olduğu sözleşme sonrası açıklamalarda bulunan sportif direktör Erol Türkmen Gülensu’nun Maltepe’nin güzide bir semti olduğunu ve burada mücadele etme şansısını kendisine tanıyan yönetime teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam