reklam
reklam

Cihangiri'den Başbakan Davutoğlu'na taziye telefonu

Eklenme Tarihi: 15 Mart 2016, Salı - 15:00   Okunma Sayısı: 137249

ANKARA

İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Ankara'daki terörsaldırısı nedeniyle, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak taziyelerini iletti

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cihangiri, Davutoğlu'nu telefonla arayarak Ankara'da meydana gelen terörist saldırı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

İran halkı ve hükümetinin bu menfur saldırıyı kınadığını ve Türk halkının acısını paylaştığını ifade eden Cihangiri, terörle mücadelede Türkiye'nin yanında olduklarını ve bu konuda Türkiye ile İran arasındaki işbirliğine büyük önem atfettiklerini belirtti.

Başbakan Davutoğlu da İran halkı ile hükümetinin sergilediği dayanışma ve taziye dilekleri için Cihangiri'ye teşekkür etti ve bu saldırıların Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlı tutumunu değiştirmeyeceğini, komşu ülkeler olarak Türkiye ve İran'ın teröre karşı işbirliği yapmasının zaruri olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam