reklam
reklam

Balkanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde Kongre Heyecanı

Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2019, Perşembe - 10:19   Okunma Sayısı: 139367
Balkanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 13. Olağan Genel Kongresini düzenledi.  Kongreye katılanlar arasında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra; CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava ile Bulgaristan Konsolosları Tosko Tomov ve Neli Sineomva, ELFED Kartal Şube Başkanı Ömer İçmeli,BGF Başkanı Kader Özlem ile belediye meclis üyeleri,muhtarlar ile çok sayıda davetli yer aldılar. Tek liste olarak girilen 13. Olağan Genel Kongre'de Olcay Özgön  yeniden dernek başkanlığına seçildi.

İSTANBUL

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel: “ "Bu camianın ne kadar değerli, kıymetli ve büyük bir camia olduğunu bilen ve bu anlamda çalışmalarını da yakından takip eden biri olarak; üstadımın da söylediği gibi 'kaybedilmiş toprakların hatıraları' olan siz değerli aileme hem sevgimi, hem de saygımı sunarım.”

Kongrede bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Bu camianın ne kadar değerli, kıymetli ve büyük bir camia olduğunu bilen ve bu anlamda çalışmalarını da yakından takip eden biri olarak; üstadımın da söylediği gibi 'kaybedilmiş toprakların hatıraları' olan siz değerli aileme hem sevgimi, hem de saygımı sunarım. Severek ve isteyerek katıldığım bu kongrede, Atatürk İlke ve İnkılaplarını takip eden, Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bu kitleyle beraber olmanın keyfini yaşıyorum. " ifadelerini kullandı.

Konuşmasında yerel seçim sürecine de değinen Başkan Gökhan Yüksel, "31 Mart'ta tatlı bir yarış vardı, o tatlı yarışı sonlandırdık. Hepinizin gayretiyle, sizlerin dayanışmasıyla, Kartallı komşularımızın takdiriyle Belediye Başkanı seçildik ve İstanbul'un da en genç Belediye Başkanı olduk. Ben hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart'ta bazı şeyleri bitirmiştik. 23 Haziran'da önümüze bir seçim daha çıkacak. Ben yine dostluğu, arkadaşlığı ve komşuluğu ön planda tutarak; kimseyi ötekileştirmeden, fikirleri nedeniyle kimseyi dışlamadan, kardeşçe ve dostça, 23 Haziran'da da ‘her şey çok güzel olacak’ deyip hepinize saygılarımı sunarım." dedi.

Başkan Gökhan Yüksel, yeni seçilen dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkürlerini sunduktan sonra, Kartal Belediyesi ailesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirterek konuşmasını tamamladı. Kongrenin yapıldığı salonda Yüksel'in konuşması dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam