reklam
reklam

CHP Ümraniye Örgütünden Muhtarlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2019, Perşembe - 10:25   Okunma Sayısı: 149944
CHP bir yandan , 23 Haziran’da seçimlerin yenilenme kararının üzerinden saha çalışmalarını yeniden yoğunlaştırırken 31 Mart’taki yerel seçimlerde seçilme başarı elde eden muhtarlara da tebrik ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte tüm mahalle muhtarlarını kapı kapı gezerek ‘hayırlı olsun’ dedi ve yeni görevlerinde başarılar diledi. Bölge halkının taleplerine yönelik istişarelerin de yapıldığı ziyaretlerde İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, “Siz muhtarlarımız bizim toplumla aramızdaki en güçlü bağımızsınız” dedi.   

Ziyaretlerin ilk gününde Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta, Aşağı Dudullu Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın, Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Necati Kurnaz, Huzur Mahallesi Muhtarı Aziz Tıkır, Parseller Mahallesi Muhtarı Bayram Bölücü, Cemil Meriç Mahallesi Muhtarı Murat Yarar ve Madenler Mahallesi Muhtarı Özgür Arslan muhtarlık binalarında ziyaret edildi ve tebrik edildiler . Öte yandan ziyaretlerin devam edeceği öğrenildi.


Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam