reklam
reklam

Maltepe Gençlerbirliği Spor Kulübü sertifika töreni düzenlendi

Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2019, Pazar - 22:35   Okunma Sayısı: 125750
Maltepe Gençlerbirliği Spor Kulübü sertifika töreni düzenlendi

Maltepe Kaymakamlığı’nın proje koordinatörlüğünde yürütülen Maltepe Gençlerbirliği Spor Kulübü projesinin dönem sonu veli toplantısı, proje ortakları Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar (SOYAÇ) Derneği’nin Başkanı Doç. Dr. Özden Bademci, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Figen Karadayı, Maltepe Üniversitesi öğrencileri, Maltepe İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Sağbili, antrenörler, spor kulübünün öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kulübün fahri başkanı Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Figen Karadayı’dan sporculara teşekkür mesajları

Kulübün fahri başkanı Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, açılış konuşmasında projenin başından beri destekleri için Maltepe Üniversitesi’ne ve emeklerinden dolayı tüm öğrencilere memnuniyetini belirtip, toplantıya katılan herkese teşekkürlerini iletti. Spor yapmanın öneminden, öğrencilerin okul ve sosyal yaşamında sporun onlara sağlayacağı avantajlarından bahseden Maltepe Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Figen Karadayı, öğrencilere ve ailelerine projenin süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Maltepe Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün tenis, yüzme, güreş ve okçuluk branşlarında eğitimlere devam eden öğrencilere projedeki çalışmalarından dolayı başarı belgesi ve ödülleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından takdim edildi.

Proje ortağı Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencisi akran danışmanları, Maltepe Gençlerbirliği spor kulübü öğrenci ve velileriyle toplantı sonunda bir araya geldi.

Maltepe Gençlerbirliği Spor Kulübü yılsonu toplantısı, kulüp üyesi öğrencilere, antrenörlere, velilere ve projede emeği geçen herkese teşekkür edilerek sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam