reklam
reklam

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Karadenizli Dernek Başkanlarını ağırladı.

Eklenme Tarihi: 17 Mayıs 2019, Cuma - 10:11   Okunma Sayısı: 147328
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret ve tebrik yağmuru sürüyor.

Yüksel’in son konukları ise Kurfalı Karadenizliler Başkanı Olgun Lermi, Soğanlık Karadenizliler Başkanı Dursun Ali Zehir, Trabzon Şalpazarı Fidanbaşı Derneği Başkanı Salih Kanbut, Trabzon Beşikdüzü Derneği Başkanı Muharrem Sağlam, Trabzon Düzköy Taşocağı Köyü Derneği Başkanı Mustafa Arslan, Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Dandin, Trabzon Işıklar Köyü Derneği Başkanı Orhan Maraba, Doğu Karadenizliler Kültür Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, Kartal Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Karaismailoğlu, Trabzon Akçaabatlılar Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Berber ve Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkan Yardımcısı İlker Bakioğlu  oldular. Ziyarette Karadenizli Dernek Başkanlarına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan ve Meclis Üyeleri  de eşlik ettiler.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel : “Kartal hepimizin. Amaç; Kartal’ı en ileriye taşımak.  Şimdi kucaklaşma vakti. Hizmet vakti. Kartal’da yapılacak, her güzellikten, her hizmetten bütün Kartallılar yararlanacak.”

Görüşmede Dernek Başkanları, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Gökhan Yüksel ise misafirlerinin ziyaretinden dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek şunları dile getirdi: “Biz hep şunu söyledik. Yeni şeyler söylemek vakti. Kartal hepimizin. Amaç; Kartal’ı en ileriye taşımak. İlçemizde bulunan komşularımız ile fikirlerimizi paylaştık. Biz kabul gördük. Dolayısı ile Kartal adına tatlı yarışma, tatlı rekabet bitti. Şimdi kucaklaşma vakti. Hizmet vakti. Kartal’da yapılacak, her güzellikten, her hizmetten bütün Kartallılar yararlanacak.” 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam