reklam
reklam

Dudulluspor Ailesi İftarda Buluştu

Eklenme Tarihi: 17 Mayıs 2019, Cuma - 10:58   Okunma Sayısı: 195637
Dudulluspor geleneksel hale gelen iftarını düzenledi. Ümraniye’nin seçkin balo salonlarından Kasr-ı Lena Balo Salonları´nda düzenlenen Dudulluspor iftarına Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri , TFF İstanbul İl Temsilcisi  Ali Tanrıyaşükür, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Terzi, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, mahalle muhtarları, Dudulluspor eski yöneticileri, Dudulluspor Bay-Bayan Alt Yapı Kadroları ve A Takımları katıldı.

Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı :”Beklediğimizin üzerinde bir katılımla bu iftarımızı yapıyoruz. Öncelikle kulübümüze maddi ve manevi katkıda bulunanlara şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizde erkek ve kadın olmak üzere futbolda toplam 14 tane kategori var. Türkiye´de 14 ayrı kategoride mücadele eden tek takım Dudulluspor´dur. Dudulluspor, bütün liglere katılan tek takımdır. Bunu Futbol Federasyonu da tescil ediyor.”

İftar programında konuşan Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, Türkiye´de 14 ayrı kategoride mücadele eden tek takımın Dudulluspor olduğunu belirterek şunları söyledi:  ‘‘Bizi yalnız bırakmadınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beklediğimizin üzerinde bir katılımla bu iftarımızı yapıyoruz. Öncelikle kulübümüze maddi ve manevi katkıda bulunanlara şükranlarımı sunuyorum. Uzun zamandan beri aramızda görev yapan, aramızdan ayrılan Orhan amcamızdan, Sezgin ağabeyimize, şoförümüz Ekrem beye, malzemecimiz Tamer amcaya, bir menfur saldırıda hayatını kaybeden hocamız Murat Karakuş´a, uzun yıllar A Takımımızda hocalık yapan bu sene kaybettiğimiz Zafer Altun hocamıza da bu vesileyle rahmet diliyorum.´´ diye konuştu.

Her sezon olduğu gibi bu sezon da Dudulluspor olarak başarılı bir sezon geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Ali Yazlı şöyle konuştu: ‘‘Ülkemizde erkek ve kadın olmak üzere futbolda toplam 14 tane kategori var. Türkiye´de 14 ayrı kategoride mücadele eden tek takım Dudulluspor´dur. Dudulluspor, bütün liglere katılan tek takımdır. Bunu Futbol Federasyonu da tescil ediyor. Kulübümüzde bu çalışmaları yaparken tam zamanlı olarak 5 tane antrenör görev yapıyor. Önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezon A Takımımız Süper Amatör Lig´de mücadele ederek sezonu 3. olarak tamamladı. Minik kategorilerde yeni sporcular yetiştirme çabalarımız spor okullarıyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Kadınlarda ise 3. Lig´de mücadele eden Bayan A Takımımız inşallah 2. Lig´e çıkıyor. 4 takımdan 3 tanesi çıkacak ilk 4 takım arasına girdi. Yine hem Genç Kızlarımız ve Yıldız Kızlarımız Türkiye Şampiyonası´nda derece yaptılar. Bu sayede Milli Takımımıza da 5 tane oyuncu göndermiş olduk. Minik Kız Takımımız da 3 kez üst üste İstanbul Şampiyonu oldu. Ayrıca benim de oynadığım Veteranlar Takımı var, bu sene Antalya´da Türkiye Şampiyonu olamadık ama ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Çekmeköy´ü yendik 2. olduk. Spor okulumuzda özverili çalışmalarımız neticesinde birçok sporcu kazandırdık. İstanbul´daki 660 Amatör Spor Kulübünün içinde ilk 10 giren takımıyız. Yönetim olarak fiziksel altyapı belirli bir seviyeye getirmiş durumdayız. Bununla ilgili belediyemizin büyük katkıları var. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. Eksiklerimizi de yeni belediye başkanımızla birlikte tamamlayacağız. Bu dönem stadımızı reklamlarıyla güzelleştiren bütün sponsorlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, stadın güzel gözükmesinin bir nedeni de o güzel reklam tabelalarıdır. Dudullu´nun en çok bilinen markası olan Modoko´muzu Türkiye´nin her yerinde temsil etmeye çalışıyoruz. Ayrıca Vakıfbank´a da buradan teşekkür ediyoruz.´´

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu :”Dudulluspor, gençlerimize eğilerek, gençlik ve gençlerimizin korunması yönünde gençleri sportif faaliyetlere yönlendirilmesinde büyük bir gayret ve başarı gösteriyor. 2023 Eğitim Vizyonu´nda da aynen böyle diyor; gençlerimizin okul eğitiminin yanında sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerekiyor.”

İftar programında konuşan Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Dudullu´da gençlerin özellikle sporda büyük bir başarı gösterdiğini vurgu yaparak şu cümleleri kullandı, ‘‘Gençlerimizin gösterdiği başarılar çok önemlidir. Dudulluspor, gençlerimize eğilerek, gençlik ve gençlerimizin korunması yönünde gençleri sportif faaliyetlere yönlendirilmesinde büyük bir gayret ve başarı gösteriyor. 2023 Eğitim Vizyonu´nda da aynen böyle diyor; gençlerimizin okul eğitiminin yanında sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerekiyor. Gençlerimizin kendini yetiştirmesi hem bedensel hem de zihinsel olarak başarı göstermesi geleceğimiz için çok önemlidir. Bu vesileyle tekrar bu sofrada toplanan bu güzide davetlileri tebrik ediyorum. Allah niyetlerimizi, ibadetlerimizi kabul eylesin. Gençlerimiz doğru ve güzel bir yolda, başlarında çok değerli kulüp yöneticileri var hem onlar hem gençlerimiz gayret gösteriyor.´´

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: RUHİ DENİZERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam