reklam
reklam

BBP Maltepe Örgütü İftarda Biraraya Geldi

Eklenme Tarihi: 17 Mayıs 2019, Cuma - 09:18   Okunma Sayısı: 261575
Büyük Birlik Partisi (BBP) Maltepe İlçe Teşkilatına bağlı birimler  Maltepe Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar programına  BBP Genel Başkan Yardımcısı Osman Tüfekçi, BBP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Kamuran Sayan, BBP Maltepe İlçe Başkanı Tahsin Koç, BBP Pendik İlçe Başkanı Murat Samarat,Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, AK Parti Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Ölmez, CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Celal Akgül,Mehteran Derneği başkanı Yusuf Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile  Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Azmi Şahin ve yönetim kurulu üyeleri,Büyük Birlik Partisi (BBP) Maltepe İlçe Teşkilatına bağlı ana kademe, gençlik kolları , kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, ve mahalle temsilcileri, sandık görevlileri iftar programında bir araya geldiler.

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu ve BBP Maltepe İlçe Başkanı Tahsin Koç birer selamlama konuşması yaptılar ve Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilediler

Dua ile başlayan iftar yemeği yenildikten sonra İftar yemeğine katılanlara hitap eden  Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu Savaş Eroğlu ” Hepinize hayırlı sağlık huzur ve bereketli ramazan ayı geçirmenizi dilerim. Belediye Başkanımız Ali Kılıç, Maltepe dışında olduğu için iftar programına katılamadı. Hepinize kendisinin sevgi ve muhabbetlerini söylememi istedi. Orucunuz ve ibadetleriniz kabul ramazanınız hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra söz alan Büyük Birlik Partisi  (BBP)  Maltepe İlçe Başkanı Tahsin Koç  da iftar programına katılanlara hitap etti ve ” Dava arkadaşlarım artık gelenekselleşen iftar yemeğimize katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Gelenekselleşen iftarımıza destek veren Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç’a hepiniz adına teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz hayırlara vesile olsun Hepinizin ramazanı mübarek olsun” dedi.

İftar yemeği sevgi dolu sohbetler arasında sona erdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam