reklam
reklam

Bakırköyspor’da Kaptan Yuvaya Döndü

Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2019, Perşembe - 10:44   Okunma Sayısı: 170535
Teknik direktörlük görevine yeniden Atilla Mustafa Özal’ı getiren ve yeniden yapılanma sürecine giren  Süper Amatör Lig ekiplerinden Bakırköyspor, eski futbolcusu ve takım kaptanı Aşkın Aytaç Sümercan ile yeniden anlaştı.

Aşkın Aytaç Sümercan Hakkında

32 yaşındaki tecrübeli Hollanda Lahey doğumlu orta saha, Esenler takımında futbola başladı. Daha sonra sırasıyla Beylerbeyi, Medipol Başakşehir A.Ş., Balıkesirspor’da oynadıktan sonra Küçükçekmece A.Ş.’de profesyonel oldu. Yeşil-beyazlı takımda bir sene oynadıktan sonra Beylerbeyispor’a transfer olan oldu. 2006 Eylül ayında Balıkesir temsilcisi Edremit Belediyespor forması ile amatör küme dönüş yaptı. 2007 yılı Eylül ayında Yalovaspor forması ile bir kez daha profesyonel liglere geri döndü. 2008 Ocak ayında yeşil-kırmızılı takımla olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. 2008 Eylül ayında Büyükçekmece Belediyespor ile amatör lige bir kez daha dönüş yaptı. Bordo-mavili takımda oynadıktan sonra Edremit, Avıclar Belediye, Çengelköy, Bakırköy, Kavacıkspor ve Çamlıcaspor takımlarının formalarını da giydi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam