reklam
reklam

Ümit Yılmaz’la Müzikal Sohbetler Bekir Ünlüataer’le Sezonu Sonlandırdı

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2019, Salı - 10:37   Okunma Sayısı: 155111
Maltepe Üniversitesi, bağlama virtüözü ve Türk Halk Müziği yorumcusu Ümit Yılmaz’ın her ay bir sanatçıyı veya grubu ağırladığı "Ümit Yılmaz ile Müzikli Sohbetler”  programına ev sahipliği yapıyor.

Ümit Yılmaz ile Müzikli Sohbetler’in bu ayki konuğu Türk Sanat Müziğinin sevilen isimlerinden Bekir Ünlüataer’i ağırladı. Süha Arın Konferans Salonu’unda gerçekleşen etkinlikte Ümit Yılmaz ve Bekir Ünlüataer  sevilen eserleri seslendirdiler.  Bekir Ünlüataer ise sanat geçmişinden örnekler verdi ve sorulan sorulara yanıt verdi. Etkinlik sonunda ise Maltepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi  Başkanı Aysun Albay ise Bekir Ünlüataer’e günün anısına bir çiçek sundu. Gelen istekler üzerine Bekir Ünlüataer bir eser daha okuyarak etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam