reklam
reklam

Antalya sokaklarına 3,5 milyon dal çiçek

Eklenme Tarihi: 10 Mart 2016, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 149390

ANTALYA

Botanik EXPO'ya hazırlanan Antalya'nın dört bir yanına 3,5 milyon dal çiçek dikildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir yanına 3,5 milyon çiçek dikti. Önümüzdeki günlerde 3,5 milyon çiçeğin daha dikileceği bildirildi. 

"Çiçek Açan Şehirler" yarışmasında "5 Çiçekli Altın Şehir" unvanını alan Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hıdırlık Sokak, Mermerli Sokak ve Hesapçı Sokak ve Eski Yanık Hastane alanını içine alan bölge, çiçek bahçesine dönüştürdü. Sokak boyunca yaklaşık 630 adet ahşap saksı yerleştirildi.

Falezler üzerinden 12 metre uzunluğunda Yat Limanı ve Antalya manzaralı cam seyir terası oluşturuldu. Kaleiçi'nin evlerine özgü su kuyuları konularak, geçmişte su gereksiniminin nasıl sağlandığı sembolize edildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam