reklam
reklam

Eski Müsteşar ve Rektör FETÖ soruşturmasında gözaltında

Eklenme Tarihi: 10 Mart 2016, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 143033

İZMİR

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY)yönelik soruşturmada, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar ile Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato tarafından "bazı kamu arazilerinin örgüte değerinin altında satılarak haksız kazanç elde etmesinin sağlandığı" iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada Bursa'da gözaltına alınan Acar ile Ateş Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesine getirildi. Halen gözaltında bulunan SGK İzmir İl Müdürü E.B'nin yanı sıra 6 kişinin sorgusu sürüyor.

Operasyon kapsamında ayrıca eski Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan ile bir kişinin daha arandığı belirtildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam