reklam
reklam

“Dijitalleşmek geleneksel medyanın kendini güncel tutması için bir fırsat”

Eklenme Tarihi: 4 Mayıs 2019, Cumartesi - 12:25   Okunma Sayısı: 186415
Atılım Üniversitesi’nde gerçekleşen “Kariyer Günleri” kapsamında öğrenciler ile bir araya gelen MAG Medya İmtiyaz Sahibi ve İş Adamı Can Çavuşoğlu, girişimcilik tecrübelerini ve medya sektörünün geleceğini anlattı.

 

 

Medya sektörünün bugününü ve geleceğini Atılım Üniversitesi’nde anlatan Can Çavuşoğlu, dijitalleşen dünyada dergi çıkarmanın avantajlarını ve dezavantajlarını aktardı.Dijitalleşmenin geleneksel mecralar için tehdit unsuru olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu “Dijitalleşmek geleneksel medya için bir sorun gibi gözükse de kendisini güncellemek için iyi bir fırsat. Dijital medyayı içine alan bütünleşik bir yapı sunmanız şart. Çünkü yeni jenerasyonun dinamik yapısı içeriklerinizi güncellemeniz gerektiğini gösteriyor” ifadelerini kullandı. MAG’ı güncel tutarak çağın gerisinde kalmamayı amaçladıklarını anlatan Çavuşoğlu“Gelişen ve değişen dünya düzeni ile alt yapılarımızı güncel tutmayı, gerilla pazarlama teknikleri ile MAG’ı okur katsayısının yüksek olduğu yerlere ulaştırmayı amaçladık. MAG ve diğer dergilerimizi dijital mecralardan ücretsiz yayınlıyor, bu sayede dergilerimizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyoruz. Ayda 500 bin okura ulaşmamız doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Şu an MAG’ı Türkiye’den sonra en çok okuyan ülkeler ABD ve Azerbaycan. Bu durum dijitalleşmenin olumlu sonucu” dedi.

Uluslararası birçok firmanın katılım gösterdiği Atılım Üniversitesi Kariyer Günleri, öğrencilerin meslekleri ile ilgili bilgi almasının yanı sıra mülakat deneyimi ile de unutulmaz bir deneyim yaşattı. Öğrenciler firma yöneticileri iletişime geçerek mezun olduktan sonra hedefledikleri kariyer planlamasını uzmanları ile görüşerek öğrenme şansına sahip oldu.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam