reklam
reklam

İstanbul'da terör örgütü operasyonu: 6 gözaltı

Eklenme Tarihi: 9 Mart 2016, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 133341

İSTANBUL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu Okmeydanı'nda, "DHKP-C terör örgütü Türkiye merkezi" olarak ifade edilen Gençlik Federasyonu'na yönelik operasyon yaptı.

Çok sayıda özel harekat polisinin görev aldığı, zırhlı araç, TOMA vehelikopter destekli operasyona, itfaiye ekipleri de katıldı.

Operasyonda, binada bulunan 3'ü kadın 6 şüpheli gözaltına alındı. Binanın çelik kapılarla ayrılmış bölümlerinde aramalar yapıldı. Şüphelilerin, binada bulunan çok sayıdaki örgütsel dokümanı yaktığı öğrenildi.

Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi

Geniş güvenlik önlemleri altında Bayrampaşa Devlet Hastane'sine getirilen şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

Terör örgütleri PKK ve MLKP ile büyükşehirlerde ortak eylem kararı aldığı öğrenilen DHKP-C'ye yönelik operasyonun, binada, çeşitli yasa dışı eylemlere yönelik strateji toplantıları yapıldığı iddiaları üzerine başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam