reklam
reklam

U17A 3.hafta

ÖZEL HABER

Bostancı’dan Sıfır Atık mesajı!

Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2019, Salı - 11:29   Okunma Sayısı: 191844
Bostancı Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca el emeği, göz nuruyla ürettikleri eserler yıl sonu sergisinde kurumun Şenesenevler’deki ek binasında sergilendi.

İSTANBUL

Serginin açılışına, Vali Yardımcısı Hikmet Dengişek, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan, Kadıköy ilçe milli eğitim müdürü, Sadık Aslan, ilçe milli eğitim Şube müdürü Mehmet Tüzel, Ak Parti Kadıköy ilçe başkan yardımcısı Cafer Tanrıkulu ile Okul ve kurum müdürleri katıldı. [Sergi sırasında ayrıca, Bostancı Halk Eğitim Merkezi’nin hayırsever kursyeri Ebru Karabulut’un rahmetli eşi Ali Karabulut’un anısına düzenlediği öğretmenler odasının da açılışı yapıldı. Hayırsever kursiyere Vali Yardımcısı Hikmet Dengişek tarafından plaket verildi. İlçe milli eğitim müdürü Sadık Aslan tarafından da çiçek verildi. Bostancı Halk Eğitim Merkezi (BOHEM) Müdürü Cihan Bingöl, kurumun 1778 yılında yapılan tarihi bir binada hizmet verdiğini belirtirken, bu tarihi bina da ve serginin yapıldığı Şenesenevler ek binasında yapılanları anlattı.

       

Binanın ısınma, elektrik ve kanalizasyon sıkıntılarının çözüme kavuşturulduğunu vurgulayan Cihan Bingöl şunları söyledi; Vakıflar Genel Müdürlüğünden ve Valilikten gerekli onayları alarak kendi imkânlarımızla tarihi binamızın 230 yıllık ısınma sorunu doğalgaza geçirilerek çözdük. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kadıköy Kaymakamlığı ve İstanbul Valiliğinin katkılarıyla 60 yıllık elektrik sorununu çözdük. Tarihi binamızın 230 yıllık kanalizasyon sistemini sokaktaki ana bağlantıları sağlayarak ve iki ara kuyu yaptırarak kanalizasyon sorununu çözdük, Ek binamızın Atatürk büstü ve çevresi değiştirildi. Ek binamızın çok amaçlı salonuna havalandırma sistemi kuruldu. Son olarak da hayırsever kursiyerimiz Ebru Karabulut hanımefendinin katkılarıyla öğretmenler odamızı değiştirdik. Bu vesile ile hayırsever karabulut ailesine teşekkürlerimi ve hürmetlerimi sunmak istiyorum” Yıl boyunca bir çok etkinlik düzenlendiğini belirten Cihan Bingöl, “Bugün açılışı yapacağımız sergimizin ardından Yıl sonu şenliği programları birbirinden farklı tarihlerde yapılacak.

Kafkas gecesi, Tiyatro gecesi ve Bağlama-gitar- piyano gecesinde kursiyerlerimiz hünerlerini sergileyecek. Bu yıl yürüttüğümüz projeler; 1-AB K 1 Emekliyim, sağlıklıyım, mutluyum 2- her yıl bir ozan 3- Nazar değmesin çocuklarımıza. Bugün ise; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında yaklaşık 9500 kursiyerlerimizin 450 kursta öğretmenlerimizin katılımı ile el emeği göz nuru ile yapılan birbirinden farklı ürünlerin sergisi açılışını yapmaktayız. Sergimizin ilk bölümünde “sıfır atık” projesine desteklemek için öğretmenimiz Nilgün Akyüz rehberliğinde kursiyerleriyle yaptıkları fileler göreceğiz. Bahçedeki Workshop çalışmaları, sınıflardaki birbirinden farklı ürünleri umarım beğenirsiniz. Tüm bu çalışmaların mutfağında olan yardımcı personelime, kursiyerlerime, usta öğreticilerime, öğretmenlerime, müdür yardımcılarıma, okul-aile birliği değerli üyelerime, ve sergimizin açılışına katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ederim” dedi.Öğretmenler odasının açılışı yapıldı.


 
        

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam