reklam
reklam

Sinemanın Güzelleri Belirlendi

Eklenme Tarihi: 21 Nisan 2019, Pazar - 00:13   Okunma Sayısı: 210958
Ana sponsorluğunu Ceylan İnşaat’ın üstlendiği ve bir dönemin unutulmaz yarışması olan Sinema Güzeli Yarışması , geçtiğimiz günlerde Bonne Vie Dergisi ve Uluslar Arası Down Sendromlular Federasyonu iş birliğiyle, Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirildi.

Ana sponsorluğunu Ceylan İnşaat’ın üstlendiği ve bir dönemin unutulmaz yarışması olan Sinema Güzeli Yarışması , geçtiğimiz günlerde Bonne Vie Dergisi ve Uluslar Arası Down Sendromlular Federasyonu iş birliğiyle, Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirildi. Sinema Güzeli Yarışması’nın jürisinde ise, Film-San başkanı Engin Çağlar, Selda Alkor, Uğurkan Erez, Faruk Saraç, Devlet Devrim, Çiğdem Tunç, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Esin Yağmurdereli, Mediactive CEO’su Mustafa Cem Gürses, Afrikalı Ali, Yüksel Aytuğ, Bonne Vie Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Alper Sürücü, Dati Holding Genel Müdürü Zeki Ulvi Süvarioğlu, UDF Genel Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay, Kare Okulları Sahibi Aydan Gömügen Tuncay gibi birçok ünlü isim yer aldılar.

Gecede bayanlarda birinciliği Tümay Özokur Akademi’den Seyhan Taşdemir kazanırken, ikinciliği Miray Çelik, üçüncülüğü ise jüriden eşit puan alan Lara Domaç ve Bahar Gençalp erkeklerde ise birinciliği Yedi Sanat Akademi’den Çağdaş Karanfilci, ikinciliği Mustafa Bademoğlu, üçüncülüğü de Yiğit Selvi kazandı

Gecenin başında açılış konuşmasını yapan, Sinema Güzeli Yarışması Organizasyon Komitesi Başkanı ve Bonne Vie Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Solaker, “Bu yarışmayı hayata geçirmeye karar verdiğimizde, tek düşündüğümüz Türk sinemasına yeni yüzler katmak oldu. Bundan sonra da genç yeteneklere destek vermek için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gecenin sonunda büyük sürprizini açıkladı. Ceylan, kısa süre içinde bir sinema filmini hayata geçireceğini ifade etti. Muammer Ceylan, bu filmde yarışmacılardan ikisine rol vereceğini söyledi. Muhteşem gecenin sonunda bayanlarda birinciliği Tümay Özokur Akademi’den Seyhan Taşdemir kazanırken, ikinciliği Miray Çelik kazandı. Üçüncülüğü ise jüriden eşit puan alan Lara Domaç ve Bahar Gençalp paylaştı. Erkeklerde ise birinciliği Yedi Sanat Akademi’den Çağdaş Karanfilci kazanırken, ikinciliği Mustafa Bademoğlu, üçüncülüğü de Yiğit Selvi aldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam