reklam
reklam

Cenevre ve Paris'ten sonra antrikotun gizli sosu Alaçatı Côté Cour'da!

Eklenme Tarihi: 14 Nisan 2019, Pazar - 13:22   Okunma Sayısı: 145620
Cenevre ve Paris'ten sonra antrikotun gizli sosu Alaçatı Côté Cour'da!

STANBUL - Pazarlama ve iletişim geçmişi bulunan İsviçreli Christelle Önortaç ve dış ticaret sektöründen gelen Arda Önortaç yemeğe duydukları tutkuyu profesyonel bir işe dönüştürerek Coté Cour ile Alaçatı’ya yeni bir soluk getiriyor.

Coté Cour’un Fransız ve İsviçre mutfağından beslenen menüsü, Cafe de Paris soslu antrikot ve oldukça nadir bulunan kuzu göbeği mantarı soslu bonfile ile fark yaratıyor. Alışılmışın dışında iki özel ana yemekte uzmanlaşan restoran Alaçatı’da fine dining anlamında yeni bir konsepte imza atıyor. Menüsünde mevsimsel değişikliklere de yer verecek olan Coté Cour, sezon lezzetlerini en iyi haliyle misafirlerine servis etmeyi hedefliyor.

Misafirlerini Prosecco ikramıyla karşılayan Cote Cour'un farklı tatları bir araya getiren kokteylleri, soğuk ve sıcak aperatifleri bu sene Alaçatı’nın vazgeçilmezleri arasına girmeye aday. Aynı zamanda içerisinde Karamel Flan, Çikolata Mus ve Panna Cotta gibi göz alıcı lezzetlerin bulunduğu tatlı menüsü orjinal İsviçre tarifleri ve haftalık İsviçre’den gelen malzemeler ile hazırlanıyor.

Cote Cour sunduğu lezzetin yanı sıra, atmosferiyle de insanları kendine kaptırıyor. Tarihi dokusu korunarak FD Architecture tarafından restore edilen ve iç mimarisi yapılan eski bir Rum evi Coté Cour’da; detaylar ise Rue 1387 mağazasından sağlanan sayısız antika parçayla tamamlanarak ferah ve şık atmosferiyle günün her anını keyife dönüştürüyor.

29 Mart 2019 tarihinde aralarında Bernard ve Funda Arkas’ın da bulunduğu 45 kişilik bir davetle kapılarını açan Coté Cour hayata farklı bir lezzet katmak isteyen herkesi bekliyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam