reklam
reklam

2.Uluslararası İzmir Film Festivali yaklaşıyor

Eklenme Tarihi: 9 Nisan 2019, Salı - 10:20   Okunma Sayısı: 170011
“Türkiye’nin kültür başkenti İzmir’i kültürüne yaraşır bir festival” sloganıyla yola çıkan ikinci  Uluslararası İzmir Film Festivali ile buluşma 24 – 29 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.

2. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde, 2018 yılında sinemalarda vizyona girmiş tüm yerli yapım filmler yarışacak ve yaklaşık 30 dalda en iyiler halk ve sinema sektörü profesyonellerin oylaması ile belirlenecek. Festival kapsamında yarışacak filmlerden 15 Nisan tarihine kadar sektör profesyonelleri oylaması ile belirlenecek en iyileri halk oylamasına sunulacak. Festival kapsamında ayrıca Kısa Film, Belgesel Film, Kısa Animasyon Film Yarışması da yapılacak.

Festival yönetimi ise konu hakkında şu çağrıda bulundu;

“Türkiye’nin kültür başkenti İzmir’i kültürüne yaraşır bir festivalle, Uluslararası İzmir Film Festivali ile buluşturuyoruz. 24 – 29 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan, 2018 yılında vizyona girmiş tüm filmlerin yarışacağı ve yaklaşık 30 dalda en iyilerin halk oylaması ile belirleneceği, ülkemizin ilk ve tek vizyon filmleri festivalinde, siz değerli sinema profesyonellerinin de halk oylamasına çıkacak filmlerin belirlenmesinde değerlendirmesini almak isteriz.

Festival kapsamında yarışacak filmlerden 15 Nisan’a kadar sektör profesyonelleri oylaması ile belirlenecek en iyileri sizin de katkılarınızla seçmemize, aşağıdaki butondan oylamaya katılarak destek olabilirsiniz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam