reklam
reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi

Eklenme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi - 16:05   Okunma Sayısı: 224409
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nike markasının Ağrı'ya fabrika kuracağını belirterek, "Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Ağrı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti.


"Böyle bir belediyecilik olur mu?"

Erdoğan, mitinge katılanlara yönelttiği, "Ağrı, 31 Mart'ta iradene sahip çıkıyor musun? Ağrı, 31 Mart'ta tercihini hizmet siyasetinden yana kullanıyor musun? Ağrı, 31 Mart'ta tercihini gönül belediyeciliğinden yana kullanıyor musun? Ağrı, 31 Mart'ta şehrinin ve ülkenin sahip çıkıyor musun? Ağrı, 31 Mart'ta sandıkta sandıklara sahip çıkıyor musun?" sorularına "evet" yanıtını aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belediye başkanını seçeceksin ondan sonra da burada çalışmayıp, çekip Ankara'ya gidecek. Böyle bir belediyecilik olur mu? Bu seçmenin oyuna saygısızlıktır. Bunları yaşadık mı? Yaşadık. Buradan seçilen zat gitti, bu defa da gitti Muş'a, orada da durmayacak, inşallah zaten seçimi de kazanamayacak. Seçimden sonra ordan da çekip bir başka yere gidecek. Demokrasi bu değil, halkına hizmet bu değil. Biz halkını sevenin, halkıyla beraber olmasını ve yaşamasını istiyoruz. " diye konuştu.

"Ağrı'ya kaç kere geldin Bay Kemal?"

AK Parti iktidarında sadece Ağrı'ya 12 milyar liralık yatırım yaptıklarını anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Zaten sen, Ağrı'ya kaç kere geldin Bay Kemal? Burada ne oluyor, ne bitiyor, haberin var mı? Eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, enerjide, tarımda bütün bu yatırımlar Ağrı'da yapıldı, yapılıyor. Daha yapacağımız çok şey var. Sadece eğitimde 4 bin 654 yeni derslik inşa ettik. Şimdi Ağrı'ya bir bilim merkezi kazandırıyoruz. Bu merkez sayesinde gençlerimizin teknolojik yeniliklerle buluşmasını ve yetenekleri doğrultusunda eğitim almasını sağlayacağız. 

Bugün 12 bin öğrenciye sahip Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini şehrimize kazandırdık. Yükseköğrenim öğrencileri için 4 bin 668 kişi kapasiteli yurtları açtık. Bu arada İbrahim Çeçen Bey'in kardeşi de rahmetli olmuş, kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Ağrı'ya, Doğubeyazıt'a, Patnos'a gençlik merkezleri, çeşitli branşlarda spor tesisleri yaptık. Ağrı 100 yatak kapasiteli Kamp Eğitim Merkezi'nin, Diyadin ve Eleşkirt gençlik merkezlerinin, Eleşkirt Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Ağrı'ya yaptığımız 110 bin metrekarelik millet bahçesi açılışa hazır hale geldi."

"HDP bayrağımızın düşmanıdır"

Erdoğan, "HDP, İstiklal Marşımızın, bayrağımızın düşmanıdır. Her kim ezanımıza, bayrağımıza, değerlerimize, İstiklal Marşı'mıza saldırıyorsa bilin ki hedefi bize saldırmaktır." ifadelerini kullandı.

"Nike Ağrı'da 5 bin kişilik istihdam sağlayacak"

Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını belirten Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." diye konuştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam