reklam
reklam

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Sipahi’den Anketçilere Tepki

Eklenme Tarihi: 21 Mart 2019, Perşembe - 11:32   Okunma Sayısı: 178821
Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, ORC Araştırma Şirketi´nin Çekmeköy Belediye Başkanlığı Seçimi için yaptırdığı ´anket´ çalışmasına tepki gösterdi.

İsminin geçmediği bir anketi algı operasyonu olarak nitelendiren Sipahi,"ORC´nin bizlerden ve kamuoyundan özür dileyerek gerçek bir anket yapıp sonuçları kamuoyuyla paylaşması tek talebimizdir." açıklamasında bulundu. Kendi adaylığının görmezden gelinerek seçmene AK Parti ve CHP adayları dışında seçenek sunulmadan sözde anket yapıldığını belirten Sipahi şöyle konuştu: ‘‘ORC Araştırma Şirketinin sahibi Murat Pözteki ve yönetimi bir skandala imza atarak bizleri yok saymıştır. İktidar ve muhalefet partisinin yaptırdığı anketlerde ve gazete yazarlarının köşesinde Çekmeköy´de adaylığımızın dengeleri altüst ettiği belirtilirken, ORC tarafından varlığımızın yok sayılması algı operasyonundan başka bir şey değildir. ORC´nin bizlerden ve kamuoyundan özür dileyerek gerçek bir anket yapıp sonuçları kamuoyuyla paylaşması tek talebimizdir.´´

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette, Çekmeköy´de AK Parti yüzde 48,7 oy alırken CHP´nin adayı 41,3´te kaldığı, kararsız seçmenin de yüzde 8,3 olduğu diğer partilerin genel toplam oyunun da yüzde 1,8 olduğunu iddia edilmişti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam