reklam
reklam

Saadet Partisi Kartal Kadın Kolları Kahvaltı Düzenledi

Eklenme Tarihi: 21 Mart 2019, Perşembe - 11:20   Okunma Sayısı: 170940
Saadet Partisi Kartal Kadın Kolları Kahvaltı bir buluşma kahvaltısı yaptı. Kahvaltıya katılan Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Fehim Hava ise programda dürüst belediyecilik ile anlayış ve prensiplerinden bahsederek, temel prensipleri olarak kabul ettikleri "Merhametli ve Adil" bir politika yürüteceklerini dile getirdi.

İSTANBUL

Hava, katıldığı programda Kartal'ı gezdiklerini, Kartal'ı nelere ihtiyacı olduğunu tespit ettiklerini ve bu çerçevede projeler geliştirdiklerini açıkladı. Hava, yaptığı açıklamalarda her işi bilemeyeceklerini, belki her işten anlayamayacaklarını ancak iş bilenler ile çalışacaklarını ve bu sayede işleri çözeceklerini dile getirdi.

Otopark sorunu, sokak ve cadde çalışmaları, kentleşme sorunları gibi Kartal'da halledilmeyi bekleyen birçok sorunu dile getiren Fehim Hava, annelerimizin el emeği göz nuru ürünlerini satabileceği butik satış merkezleri de oluşturacaklarını ifade etti.

Hava konuşmasının sonunda Kartal'da Belediye Başkanı olduğu taktirde yapacakları projeleri de açıkladı. Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Fehim Hava’ın açıkladığı projeler arasında şunlar yer alıyor;

Yapılan hastaneler yeterli olmadığından dolayı Kartal halkına hizmet vermek için Kartal Belediye Hastanesi, “Güvenli Kartal” kapsamında, güvenlik merkezi oluşturularak Kartal'da yer alan parklar ve merkezi alanların kameralandırılması, etüt merkezleri yapılarak imkanı olmayan çocuklar için ders görebilecekleri ortam sağlanması, “Bizim Rvimiz Bizim Ailemiz” çalışması adlı proje ile bakıma muhtaç yaşlıların tespiti ve gerekli yardımların yapılması, “Bizim İnsanımız Bizim Çocuklarımız” isimli proje ile Kartal'da sokaklarda yaşayan çocuklarımızın topluma kazandırılması…

Kartal Saadet Partisi Meclis üyesi adayı Canan Gümüş”Kadın bilinçli olursa tüm toplum bilinçli olur.”

Kartal Saadet Partisi Meclis üyesi adayı Canan Gümüş, programda yaptığı konuşmada ise  "Kadın toplumun en asli unsurudur. Kadın bilinçli olursa tüm toplum bilinçli olur. Saadet Partisi, her kesime açık, her kesimi kucaklayan partidir. Bizim dini değerlerimiz dışında temel değerlerimiz vardır. Bunlar arasında en önemlileri Hak ve Adalettir." açıklamalarında bulundu.

Kartal Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Başaran: “Seçerken Doğru Seçemiyoruz!”

Kartal Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Başaran programda yaptığı konuşmasında , "Geldiğimiz şu noktada hangi parti veya kişiye oy verilmiş olursa olsun sorunlarımız hem çözülmemiş hem daha kronik bir yapıya bürünmüştür. Kimse bile bile aldanmak aldatılmak istemez ama geçen her sene sonunda sıkıntılarımız azalması gerekirken aksine artmıştır. Bu, şu anlama gelmiyor mu? Demek ki seçerken doğru seçemiyor, her seçim yepyeni vaatlerle ve yeni baştan aldanıyoruz. Bu acı gerçeği görmek ve kabul etmek zorundayız." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam