reklam
reklam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Yeni Zelanda'da yaralanan vatandaşlarımızla irtibat halindeyiz

Eklenme Tarihi: 18 Mart 2019, Pazartesi - 14:46   Okunma Sayısı: 136269
Sağlık Bakanı Koca, Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk vatandaşlarına ilişkin, "Üç Türk kardeşimizle ilgili irtibat halindeyiz." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin KocaYeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk vatandaşlarına ilişkin, "Üç Türk kardeşimizle ilgili irtibat halindeyiz, Mustafa kardeşimizle bizzat ben önceki gün görüştüm. Ameliyat sonrası bacağından bir müdahale olmuştu, genel durumu iyiydi. Hem yakınlarına hem Mustafa kardeşimize Türkiye olarak sağlık hizmetleri boyutuyla yapabileceklerimizi seferber edebileceğimizi, gerektiğinde ambulans uçaklarımızla Türkiye'ye getirmek dahil her türlü imkanı seferber edeceğimizi ifade ettik. Şu an kendilerine iyi bakıldığını, o anlamda bir sorun olmadığını, iletişimde olmak üzere konuştuk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam