reklam
reklam

Çuhadaroğlu Metal Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı

Eklenme Tarihi: 18 Şubat 2016, Perşembe - 15:00   Okunma Sayısı: 173074

İSTANBUL

Çuhadaroğlu Metal Sanayi'nin halka arz gong töreni, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz, Çuhadaroğlu Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çuhadaroğlu, Çuhadaroğlu Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Çuhadaroğlu ve Deniz Yatırım İcra Kurulu Başkanı Cafer Bakırhan'ın da katılımıyla Borsa İstanbul'da düzenlendi.

Çuhadaroğlu Metal, 10-12 Şubat tarihlerinde gerçekleşen halka arzın ardından bugünkü gong töreninde, 142,5 milyon lira piyasa değeri ile Borsa İstanbul'a katılırken, halka arz büyüklüğü 37 milyon lira olan ve "Bu güvene ortak ol" sloganıyla Deniz Yatırım liderliğinde halka açılan Çuhadaroğlu, bugün işlem görmeye başladı.

Paylarının yüzde 26'sını halka açan Çuhadaroğlu, borsada "CUSAN" koduyla işlemlere başladı.

"Babamdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımanın gururu içerisindeyiz"

Nejat Çuhadaroğlu, törende yaptığı konuşmasına, dün akşam Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı, yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlere rahmet ve ailelerine sabır diledi.

Babası Ahmet Çuhadaroğlu'nun 62 yıl önce çelik yapı elemanları üretimiyle sektöre adım attığını anımsatan Çuhadaroğlu, şunları söyledi:

"1965 yılından beri ağırlıklı olarak inşaat sektörüne, mimari uygulamalar için alüminyum kapı, pencere, doğrama üretimi ve uygulaması alanlarında faaliyet gösteriyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında oldukça yüksek bilinirliğimizi ve pazar payımızı artırmak, kalite, güven, teknolojik üstünlüğümüzü sürdürmek, faaliyet alanlarımızı çeşitlendirmek en büyük gayemiz. Babamdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımanın gururu içerisindeyiz."

"Çuhadaroğlu Metal Sanayinin halka arzını çok önemsiyoruz"

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz, dün Ankara'da yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Yılmaz, Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama AŞ'nin, 60 yılı aşkın süredir Türkiye ekonomisine katkı sağlayan önemli bir şirket olduğuna işaret ederek, "Bu açıdan Çuhadaroğlu Metal Sanayinin halka arzını çok önemsiyoruz. 2016 yılının ilk halka arzı olduğu için de ayrıca kendilerini tebrik ediyoruz. Sermaye Piyasamız ve ülke ekonomimiz için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam