reklam
reklam

'Parmak bebek' hayata tutundu

Eklenme Tarihi: 16 Şubat 2016, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 141511

KOCAELİ

Kocaeli'de 25 haftalıkken, 760 gram ağırlığında dünyaya gelen bebek, hayata tutunmayı başardı.
Gölcük ilçesinde yaşayan Erol-Fatma Es çiftinin, İzmit ilçesindeki özel bir hastanede, 25 haftalıkken 760 gram ağırlığında erkek bebeği dünyaya geldi. Hayati tehlikesi bulunduğu için hastanenin yenidoğan bakım ünitesinde kuvöze konulan bebek, yaklaşık 3 aylık tedavinin ardından taburcu edildi.

Es çifti "Ali Emin" adını verdikleri bebeklerini 83 gün sonra kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. 
Anne Fatma Es, 83 gün boyunca zor ve sıkıntılı günler geçirdiklerini belirterek, hastane personelinin hem onlara destek olduğunu hem de bebeklerinin hayata tutunmasını sağladığını vurguladı. 
Ali Emin'in ikinci çocukları olduğunu bildiren Fatma Es, şunları söyledi:"7 yaşında bir kızımız daha var. Hamileliğimin 25’inci haftasına gelince sıkıntılar yaşamaya başladım. Bunun üzerine eşim beni acilen bu hastaneye getirdi. Burada beni doğum için ameliyata aldılar. Bebeğimiz 25 haftalık prematüre olarak dünyaya geldi. Doğduğunda 760 gramdı, sonra 680 grama düştü. Üç ay kuvözde kaldı. Bizim için çok zor ve üzücü günlerdi. O günleri hatırlamak bile istemiyoruz. Şu anda oğlumuz 2 kilo 30 gram. O artık kocaman bir erkek oldu. Onu kucağımıza aldığımız için çok mutluyuz."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam