reklam
reklam

Hastayken cildinizi ihmal etmeyin!

Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2019, Çarşamba - 11:54   Okunma Sayısı: 321483
Hastayken, cildimiz ekstra bakıma ihtiyaç duyar. İşte hasta olduğunuzda cildinize iyi bakmak için yapmanız gerekenler…

Malum, kış ayları hastalık ayları. Kendimize ne kadar iyi baksak da soğuk algınlığıya da grip ille bizi yakalar. Sonra gelsin et suyuna çorbalar, sıcak bitki çayları ve bol bol C vitaminli yiyecekler…

Peki ama cildimiz? Hastalık sadece bedenimizi değil, cildimizi de olumsuz etkiler ve en büyük organımız da özel bir bakıma ihtiyaç duyar. İşte, adım adım hastalandığınızda cildiniz için yapmanız gerekenler:

1- Oda nemlendiricisi

Cildinizin kurumasını önlemek için bulunduğunuz ortamı nemli tutmak önemli. Bu yüzden bir oda nemlendiricisi kullanmanızda yarar var.

2- Burun spreyi

Sürekli burnunuzu sildiğiniz için, burun içiniz kuruyacaktır. Nemlendirici bir burun spreyi bu sorunu ortadan kaldırır.

3- Yüz spreyi

Arada yüzünüze sıkacağınız, tercihinize göre hoş kokulu bir yüz spreyi, sizi hem ferahlatacak hem de de cildinizi nemli tutacaktır. Gül suyu ve hindistan cevizi suyunu deneyebilirsiniz.

4- Dudak kremi

Soğuktan, hastalıktan veya ateşten kuruyup çatlayan dudaklarınıza elbette dudak kremi derman olacaktır.

5- Bol bol sıvı

Elbette hastalandığınızda bol bol sıvı tüketmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Bu, sadece daha çabuk iyileşmenize yardımcı olmayacak, aynı zamanda cildinize de iyi gelecek.

6- Temizleme cihazı

Hastalık süresince terleme etkisiyle gözenekleriniz açılacak ve kir tutması kolay olacaktır. İsveç menşeli güzellik teknoloji markası FOREO’nun LUNA 2 cilt temizleme cihazı, dakikada 8 bin T-Sonic™ titreşimle cildinizi derinlemesine temizleyerekkir, yağ ve makyaj kalıntılarından yüzde 99,5 oranında arındırır. Anti-aging moduyla ince çizgi ve kırışıkları azaltmanın yanında hastalığın getirdiği yorgun görüntüyü hafifleterek cilde sıkı ve esnek bir görünüm kazandırır.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

FOREO ürünleri Beymen (Zorlu, Suadiye, Panora) mağazalarında ve Beymen, N11, Trendyol,Lidyana, Hepsiburada ve Always Fashion e-mağazalarında satılmaktadır.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam