reklam
reklam

Ümraniye Belediye Başkanı Can Belediye Personeliyle Helalleşti

Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2019, Pazartesi - 10:43   Okunma Sayısı: 148510
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye personelleri ile Ümraniye Belediye Meclis Salonu’nda bir araya gelerek 15 yılda yapılan hizmetleri anlattı. Gerçekleşen programlara  Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda  belediye personelleri de katıldılar.

İSTANBUL

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can : ”Ümraniye’de 15 yılda tabanından tavanına yüzlerce kalıcı esere imza attık. Türkiye’ye ve Dünyaya yardım için koştuk. AK Parti Tüzüğü gereğince 3 dönem belediye başkanlığı yapanlar aynı ilçeye bir dönem daha aday olamıyorlar. Bazı arkadaşlarımız; Cumhurbaşkanımızın da takdiriyle farklı ilçelere hizmet götürmeye devam etmek için aday oldular. Ümraniye Belediyesi Personelinden haklarınızı helal etmenizi istiyorum.”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hasan Can; göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırılan 450’nin üzerinde kalıcı eserden bahsederek “Tabanından tavanına yüzlerce kalıcı esere imza attık. Öte yandan YEDAM gibi ilçede sağlıkla ilgili yapılan devrim niteliğindeki çalışmalarımız oldu” dedi.

                                                                                

Yapılan hizmetlerin ilçe sınırları içerisinde sınırlı kalmadıklarını söyleyen Başkan Hasan Can, “Van depreminden sonra oradaki vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Susurluk, Geyve gibi birçok ilçeye desteklerimiz ve katkılarımız oldu. Bulgaristan’da camisi olmayan bir Müslüman köy için cami ve kardeş şehrimiz Fojnica’da kültür merkezi inşa ettik. Bu kültür merkezinde ilçemizde olduğu gibi, kursiyerler telkariden iğne oyasına, keçeden el nakışına kadar bir çok alanda usta eğitmenler tarafından eğitim alıyor” dedi.

Can sözlerine İmam Matûrîdî'nin Tevilâtü'l Kur'an Kuran adlı eserinden bahsederek; “İmam Matûrîdî eserini Türkçeye çevirerek Türk-İslam dünyasına önemli bir eser kazandırmış olduk. Bunun haricinde ilmi müzakereler yaparak 9 adet sempozyum kitabımız mevcut. 15 yıl boyunca birçok hizmete imza atmak hamdolsun bizlere nasip oldu” dedi. İlçede yaptıkları yol ve rampa çalışmalarıyla ilçeyi engelsiz hâle getirdiklerini, hasta nakil araçlarını, ilçedeki hastaların hizmetinde bulunan ambulansları, engelli hizmet araçlarını, Engelliler Kültür Merkezini ve burada yapılan sanat faaliyetlerini, yaşlı hizmetlerini, sosyal marketler, sosyal destek kartları ve aşevi çalışmalarını anlattı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasının sonunda, AK Parti tüzüğü gereği 3 dönemi tamamlamasının ardından 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olmadığını belirterek personelden helallik istedi. Çalışanların haklarını helal ettikleri Can’a ilgileri oldukça yoğun oldu.

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam