reklam
reklam

Mustafa Sarıgül’den öğrencilere e-dershane müjdesi

Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2019, Cuma - 10:46   Okunma Sayısı: 170312
DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feriköy Paşa Mahallesi'nde miting düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde yurttaşlara hitap eden Sarıgül, İlçede gerçekleştirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgi verdi.

Vatandasın yoğun ilgisine maruz kalan Sarıgül, mitinginde Yeni Şişli için yola çıktıklarını belirterek "Güler yüzlü yurttaşlarımın arasındayım. Onlara yeni Şişli'nin geldiğini müjdeliyorum. Bu güzel pazar gününde Şişlili yurttaşlarımın arasında olmaktan çok mutluyuz. Her adımda her sokakta çığ gibi büyüyoruz. Birlik içinde, beraberlik içinde, kardeşlik içinde, herkesi kucaklayarak, yeni Şişli'yi kuracağız… Ötekisi olmayan yeni Şişli yola çoktan çıktı, geliyor." dedi.

DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül: “Şişli'ye e-dershane sistemi geliyor. Önümüzdeki seneden itibaren, çocuklarımız dershaneye gitmeyecek, dershane çocuklarımızın ayağına gelecek. Sınava hazırlanan bütün çocuklarımızın her birine sene başında e-dershane kartı vereceğiz. Çocuklarımız bu kartla, bütün bir yıl boyunca, evlerindeki bilgisayardan dershanedeki sistemin aynısına ulaşacaklar. Dershanede aldıkları eğitimin aynısını, bu sistemle evlerindeki bilgisayarda alacaklar. Ve bunun için hiçbir ücret ödemeyecekler.”

Seçimlerden hemen sonra 1 Nisan’dan itibaren  ilçede 24 saat çalışacak bir belediye hedeflediklerini söyleyen "Hiç kuşkunuz olmasın. 1 Nisan'dan itibaren Şişli belediyesi eskiden olduğu gibi hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, 24 saat herkese eşit hizmet veren ışıkları 24 saat yanan bir belediye olmaya devam edecek" diyen Sarıgül, öğrencilere de bir müjde verdi. Öğrenci velilerinin dershane yükünü kaldıracaklarını belirten DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün buradan bütün anne babalara, bütün velilerimize bir müjde vermek istiyorum.

Sevgili anne babalar, Şişli'ye e-dershane geliyor. Çocuklarınızı liseye ve üniversiteye hazırlarken büyük bir ekonomik yükün altına giriyorsunuz. Dershaneler için önemli rakamlar harcamak zorunda kalıyorsunuz. Biliyorum ki bir çok aile bu yükün altından kalkmakta zorlanıyor.

Çünkü Şişli'ye e-dershane sistemi geliyor. Önümüzdeki seneden itibaren, çocuklarımız dershaneye gitmeyecek, dershane çocuklarımızın ayağına gelecek.

Sınava hazırlanan bütün çocuklarımızın her birine sene başında e-dershane kartı vereceğiz. Çocuklarımız bu kartla, bütün bir yıl boyunca, evlerindeki bilgisayardan dershanedeki sistemin aynısına ulaşacaklar.

Dershanede aldıkları eğitimin aynısını, bu sistemle evlerindeki bilgisayarda alacaklar. Ve bunun için hiçbir ücret ödemeyecekler. Bunu sosyal belediye olarak, Şişli Belediyesi olarak biz sağlayacağız.

Bu sistem online olarak devam edecek. Burada her hafta eğitimler olacak, testler olacak, deneme sınavları olacak. Kısacası çocuğunuzu liseye ve üniversiteye biz hazırlayacağız. Çünkü çocuklarımızın geleceği bizim için her şeyden daha önemli."

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam