reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

Üsküdar Giresunlular Derneği 1 Yaşında

Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2019, Cuma - 10:15   Okunma Sayısı: 250232
Üsküdar Giresunlular Derneğinin 1. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlediği yemekli gece Üsküdar Belediyesi Mehmet Çakır Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Organizasyona TBMM İdare amiri Hasan Turan,  İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Giresunluar Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu,  Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve ekibi, Şebinkarahisar Vakfı Başkan Yardımcısı Tahir Şener Güneş, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar,  STK temsilcileri, davetliler ile çok sayıda dernek üyeleri katıldı.Konuşmacılar derneğin hem Giresunlu İstanbulluların hem Üsküdar’daki Giresunluların önemli birer temsilcisi olduğunu altını çizdiler. Geceye katılımlarından ötürü konuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam