reklam
reklam

KARİKATÜR EVİ’NDE KARİKATÜR BULUŞMALARI

Eklenme Tarihi: 20 Şubat 2019, Çarşamba - 12:09   Okunma Sayısı: 148177
Kadıköy Belediyesi’nin kültür sanat alanındaki özgün projelerinden biri olan, Türkiye karikatürünün belleğinin tutulduğu ve karikatürü her yaştan Kadıköylü ile buluşturan Karikatür Evi’nde amatör günleri ve söyleşiler devam ediyor.

70'li ve 80'li yıllarda karikatür dergisi denince akla gelen Gırgır'ın büyük çizerlerinden Behiç Pek, "Amatör Günü"nde çizer adaylarıyla buluşuyor. 22 Şubat Cuma günü saat 18:00 – 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte Behiç Pek amatör karikatüristlerin çizgilerini ve esprilerini yorumlayacak. Çizerlik yolunda kendisini geliştirmek isteyenlere tavsiyelerde de bulunacak olan Pek kendi deneyimlerini de katılımcılara aktaracak. Ayrıca etkinlikte Behiç Pek tarafından seçilen karikatürler Gazete Kadıköy’de “Amatör Köşe”de yayınlanıyor.

Karikatür Evi’nde Karikatürcüler Derneği işbirliğiyle yeni bir söyleşi dizisi başlıyor. İki usta karikatürcü Öznur Kalender ve Raşit Yakalı ile “Kafa Kafaya Karikatür Muhabbeti” adlı söyleşi dizisinin ilki 23 Şubat Cumartesi saat 14:00’te başlayacak. İlk söyleşinin konuğu En Kahraman Rıdvan’ın çizeri Bülent Arabacıoğlu olacak.

Karikatür Evi’nin Anime ve Manga söyleşileri de kaldığı yerden devam ediyor. 24 Şubat Pazar günü saat 14:00’te mangAnime Türkiye topluluğu üyeleri Bülent Tellan ve Teoman Alsan, "Post-Apokaliptik Animeler" adlı söyleşide konuşacak ve felaket sonrası dünya konusunun anime eserleri yorumlayacaklar.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam