reklam
reklam

1400 fidanlık Doğan Akademi Korusu TÖZOK işbirliği ile duyuruldu

Eklenme Tarihi: 4 Şubat 2019, Pazartesi - 10:28   Okunma Sayısı: 164006
Doğan grubunun 1996 yılında ilk yabancı ortaklı şirketi olarak kurulan Doğan Egmont’un ilkokul kitapları ile lise ve üniversiteye hazırlık kitaplarının yeni markası Doğan Akademi, 30 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) Eğitim Sempozyumu’nda katılımcılarla buluşuyor.

İSTANBUL

Doğan Akademi’nin alanında uzman kadrosuyla hazırladığı ilkokullara yönelik “Okulda Başarı” serisinin yanı sıra “Liseye Hazırım” ve “Üniversiteye Hazırım” serilerini tanıttığı sempozyumun çok özel bir sorumluluğu da var. Doğan Akademi ve TÖZOK iş birliği ile Sivas ili, Tavra Boğazı mevkisindeki 7 Ağaç Ormanları Doğan Akademi Korusu’nda TÖZOK’un 18. Eğitim Sempozyumu’na katılacak tüm katılımcılar adına 1400 fidan dikildi. Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) ile beraber Doğan Akademi markası için gerçekleştirilen ve toplamda iki koruluk alana yayılan fidan dikimi sonrasında ise TÖZOK katılımcılarına birer sertifika verildi. 29 Ocak’ta gerçekleştirilen fidan dikimi sırasında Doğan Akademi ve Doğan Egmont Eğitim Yayınları Direktörü Erdal Karakaya ve TÖZOK Başkanı Nurullah Dal bir araya gelerek projenin amacını katılımcılar ile paylaştılar. Karakaya konuşmasında “Geleceğe güzel bir miras bırakmak için Türkiye Özel Okullar Derneği Başkanı Nurullah Bey’le buradayız. Türkiye’ye kaynak kitaplar kazandıran ve eğitim yayıncılığında artık adından fazlasıyla söz ettiren Doğan Akademi olarak, tıpkı yayınladığımız eserler gibi buraya da büyük bir miras bırakıyoruz. Ülkemize bir orman hediye ediyor, ağaç dikiyor ve aydınlık bir gelecek için insana yatırım yapıyoruz. Bize destek veren Çekül Vakfı’na Türkiye Özel Okullar Derneği’ne ve özellikle Nurullah Bey’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Karakaya’nın ardından sözü devralan Sayın Dal ise Doğan Egmont ve ÇEKÜL Vakfı’na teşekkür ederek başladığı konuşmasını “Fidanlar büyüyüp ağaç olacaklar, ülkemiz ve vatanımızda kök salacaklar. Ve aynı şekilde çocuklarımız da iyi bir eğitimle, bol kitap okuyarak, güzel yayınlarımızdan faydalanarak, ruhen ve manen ülkemize ve dünyaya kök salacaklar, güzel işlere vesile olacaklar diye ümit ediyorum.” sözleriyle tamamladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam