reklam
reklam

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı kararı

Eklenme Tarihi: 1 Şubat 2019, Cuma - 11:01   Okunma Sayısı: 136161
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Hava Kuvvetlerindeki FETÖ yapılanması soruşturmasında, daha önce açığa alınan 14 subay için gözaltı kararı verildi.

ANKARA

Ankara'da, Hava Kuvvetleri Komutanlığından 11'i pilot 14 asker hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltı kararı çıkartıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, örgütün "mahrem imamları" ile ankesörlü ve kontörlü büfe telefonlarından periyodik arama sistemiyle haberleştikleri belirlenen 3 albay, 2 yarbay, 4 yüzbaşı, 5 üsteğmen olmak üzere 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldığı belirtildi.

Şüphelilerin 11'inin pilot olduğuna yer verilen açıklamada, soruşturma kapsamında haklarında daha önce "geçici görevden uzaklaştırma tedbiri" uygulandığı kaydedildi.

Açıklamada, gözaltı işlemlerinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesince devam ettiği bildirildi.

Şüphelilerden 9'unun gözaltına alındığı öğrenildi.  

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam