reklam
reklam

GÜREŞ AŞIĞI BAŞHEKİM

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2019, Çarşamba - 10:25   Okunma Sayısı: 209693
Güreş Sporuna Büyük destekler veren Yağlı Güreş ve Minder  Güreşine  'Aşık' Sancaktepe Bölge Hastanesi Başhekimi Mustafa Altun

İSTANBUL

Sancaktepe Bölge Hastanesinde öyle altın kalpli bir spor aşığı bir başhekim o Türk güreşine her şeyini vermiş, yoğun iş hayatından bile zaman ayırarak bu sporu yapan gençlere kapılarını açmış, hastane olarak tüm imkânları kendi bünyesinde bulunan ve destekleyicisi  olduğu Olimpiyat spor kulübünün aynı zamanda onursal başkanlığını da yapmaktadır

Hastalarından vakit ve zaman kalmasa da bu spor için kalbini verdiği için azıcıkta olsa zaman ayırıyor. Ve bu spor aşığı Başhekimimize sorduk oda cevapladı… Bölge Hastanesi Başhekimi Mustafa Altun ‘’Kurum olarak, Ata sporumuza yağlı güreş ve minder güreşindeki başarıları da ekleyecek olursak bizi gerçekten çok gururlandırdı. Beklentimizde zaten bu spora gönül veren gençlerle yürümek.Biz kendi bünyemizdeki sporcularımızdan Şampiyonluk bekliyoruk.Ve onlarda bunları başardılar.Bu arkadaşımız ve diğer sporcu kardeşlerimiz bizi hep mutlu ediyorlar.Onlar bu spora adanmış ve inanmışlar.Başarılarını daha da ilerleteceklerine inancım tam.Ata sporumuzu gururla onurla devam ettiren ve bu gençleri bize armağan eden Harun Hoca’nın kurduğu bu takıma çok teşekkür ederiz. Geçen haftada meclise giden güreşçilerimiz burda mıllet vekillerimiz ile tanışma şansını buldular.

Bu gençlerin başarılarını gördükçe gurur duyacağız .Ben ve arkadaşlarım hep aynı duygularla bu gençlere inandık onlara güvendik,onlarda bu güvenimizi boşa çıkarmadılar.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” Onun için bu gençler daha ileride çok daha büyük başarılara imza atacaklar.Biz de kurum olarak bu gençlere durumumuz imkân verdiği müddetçe yardım edeceğiz.’’dedi.Ayrıca diğer sporlardada başarılı olan gençlerede kapımız açık.Hastanemizde bazı günlerdede özel okullara açıyoruz,onların resımlerını sergiliyoruz.

“Biz sporcularımızla yola çıktık ve elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz daha çok Altın Madalyayalar hedefimiz bu gençlerle hep ileriye Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları yaşamak. Dedi..

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-SİNAN BERATLIGİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam