reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

TBMM ekonomi ve sinema yasaları için hafta sonu mesai yapacak

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2019, Perşembe - 11:06   Okunma Sayısı: 157051
TBMM Genel Kurulu, ekonomi alanı ile sinema sektörüne ilişkin teklifleri yasalaştırmak için cuma ve cumartesi günleri de mesai yapacak.

TBMM

TBMM Genel Kurulu, ekonomi alanı ile sinema sektörüne ilişkin teklifleri yasalaştırmak için bu hafta cuma ve cumartesi günleri de mesai yapacak.

AK Parti, TBMM'nin çalışma gün, gündem ve saatlerine ilişkin grup önerisini Genel Kurul'a taşıdı.

Kabul edilen öneriye göre, Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi gündemin ön sıralarına alındı.

Teklifler, "temel kanun" olarak görüşülecek.

Genel Kurul, haftalık çalışma günlerinin dışında, 18-19 Ocak Cuma ve Cumartesi günleri saat 14.00'te toplanarak, bu tekliflerin yasalaşması için çalışacak.

Genel Kurul çalışmalarına, ön sıralara alınan iki teklifin de görüşmelerinin tamamlanmasının ardından 5 Şubat Salı gününe kadar ara verilecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam