Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2019/01/16/IMG-5832_1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

'ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ'

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2019, Çarşamba - 11:29   Okunma Sayısı: 162622
AK-PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI YEREL SEÇİM ÖNCESİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İSTANBUL

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçim öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıya Ak-Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Esra Eruçar ve Medya Tanıtım Başkanı Direktörü Ziya Gültekin katıldı. Toplantıda konuşan Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan Yerel seçimlerde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile yola devam ettiklerini söyledi. Pehlivan,” Hilmi Türkmen başkanımız ile yeniden birlikte olacağız. Türkmen, 2004 yılından beri belediyenin ve belediyeciliğin içinde ve son 5 yıldır da belediye başkanı. Genel anlamda baktığımızda  belediyecilik anlamında bu kadar tecrübeli az sayıda kişi bulunabilir. Belediye başkanımız tecrübeli ve çok genç . Özellikle son 5 yıldır Üsküdar hakikaten Hilmi Türkmen başkanımızla çok önemli işlere imza attı” dedi. Toplantıda basın mensuplarıyla yerel seçimler ile ilgili yapılan çalışmalar ve Üsküdar ilçesiyle ilgili genel bilgiler aktarıldı. Toplantının genel akışında yerel seçimlerle ilgili yapılanları ve yapılacakları basın mensuplarıyla paylaşan Ak-Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan şunları aktardı:

 

SİYASİ HAYATIM  AK-PARTİ İLE BAŞLADI

2004 yılından beri teşkilattayım. Lise ve Üniversite dönemimde siyasi hayatım olmadı. Benim siyasi hayatım Ak-Parti ile başladı. Beni de en çok etkileyen Ak-Parti'de Cumhurbaşkanımızın Üsküdar da oturuyor olmasıydı. Bir Üsküdarlıya destek olmak beni etkileyen en önemli nedendir. Tabi ki uğradığı haksızlıklar .Siyasete 2004 yılında yedek kurulum üyesi olarak başladım. 2007 yılından itibaren İlçe Başkanlığı Yardımcılığı yapmaya başladım. Yoğun bir iş periyodundan sonra 2014 yılı seçimlerinde ben müsaade istedim. Cumhurbaşkanımızın ‘da dediği gibi o metal yorgunluğu hissettim. Ailem ve kendi işlerime daha fazla vakit ayırmak için tamamen kendi özgür irademle. o zaman istifa ettim.

18 Nisan'dan bu yana seçim hazırlığı içerisindeyiz.

 

 

 

ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ

Yoğun bir dönem geçiriyoruz. Seçim startını verdik. Maddi ve manevi Üsküdarımız için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız. Önemli bir yerel seçime gidiyoruz bunun çok net olarak farkındayız. Yerel basınımızda ulusal basın kadar önem arz etmektedir. Önemli bir seçime gidiyoruz belki de finale gidiyoruz.

 

BEŞ YIL İÇERİSİNDE ÜLKE OLARAK ZOR DÖNEMDEN GEÇTİK

 

2014 yılının mart ayından bu yana bu ülke tam 7  seçim geçirdi. Beş senede hakikaten ülke olarak zor bir dönem geçirdik. Bir çok saldırıya uğradık ama hiç birinin altında kalmadık. Gezi Parkı olaylarıyla başlayan ,17-25 Aralık olayları, mit tırları olayından tutunda akla hala gelmeyecek bir çok sıkıntıyla uğraştık. İlk hedefin Recep Tayyip Erdoğan ancak ana hedefin bu ülke ve bu devlet olduğu. Ama bizler milletimizle birlikte ve Ak-Parti hükümetiyle birlikte ve güçlü bir liderlikle bu zor dönemin artık sonuna geldiğimize inanıyoruz. Yeni bir seçim yapıyoruz ve yerel bir seçim inşallah bir 4 buçuk sene yeni bir seçimle karşılaşmayacağız.

Bizlere yapılabilecek bütün saldırıları yaptılar. Ekonomik, askeri ve bütün beklediğimiz tüm saldırı geldi. Bizler hepsinin altından kalktık Genel siyasete baktığımız zaman benim gördüğüm fotoğraf bu.

 

BİNALİ YILDIRIM’IN İSTANBUL İÇİN İYİ HİZMERTLER YAPACAKTIR

İstanbul’a baktığımızda çok güçlü bir adayımız var. Halkımız tarafından kabul gören ,hizmetiyle gönüllere yer edinmiş .Binali Yıldırım başkanımız. Çok sevdiğimiz değerli büyüğümüz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız. Bu anlamda Cumhurbaşkanımızın İstanbul'a verdiği önemi görüyoruz. İstanbul gibi bir şehri  önemli bir  kişiye teslim etmiş oluyoruz. Adayımıza ve İstanbul halkına güveniyoruz. Beş yıl içerisinde Binali Yıldırım başkanımızın İstanbul için en iyi hizmeti yapacağına inanıyoruz.

 

 HİLMİ TÜRKMEN ÇOK ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTI

Üsküdar semti için hepinizin bildiği gibi Hilmi Türkmen başkanımız ile yola devam ediyoruz. Hilmi Türkmen 2004 yılından beri belediyenin içinde ve son 5 yıldır da belediye başkanı. Genel anlamda baktığımızda bu kadar tecrübeli az sayıda kişi bulunabilir. Belediye başkanımız tecrübeli ve çok genç . Özellikle son 5 yıldır Üsküdar hakikaten Hilmi Türkmen başkanımız çok önemli işlere imza attı. Önemli eserler bıraktı Üsküdar’a .Ben her zaman söylüyorum sadece  Ak-Partili  olarak değil bir Üsküdar halkı olarakta çok önemli bir kişi. Üsküdar’a yapılan her hizmet çok değerli ve bu nedenle belediye başkanımızla gurur duyuyorum. Sosyal tesislerden, spor tesislerine kadar, yüzme havuzlarından, New mekanlara kadar, parklardan , engelsiz yaşam merkezlerine kadar son yaptığımız  yerlerin açılışı bu hizmetlerin içinde sadece yüzde 10'u. 2014 yılından bu yana bıraktığı eserler gerçekten çok önemli. Bu tamamen Hilmi Bey'in tecrübesi ve çalışma azmiyle ilgili. 

DEĞİŞİK PROJELERLE KARŞINIZA ÇIKACAĞIZ

Önümüzdeki dönemde imar planları var. Önümüzdeki dönem diyorum çünkü planlar uzun süreli olabiliyor. Bunun vatandaşımızın da hissetmesi gerekiyor. Malum İstanbul deprem bölgesi ve deprem kuşağında. Her ne kadar boğazdaki zeminler çok sağlam kaya zemin olsa da üzerinde eski ve eski teknolojiyle yapılmış yapılar var. O yüzden bu imar planları dönüşüm açısından çok önemli. Bununla alakalı bir grup ortalığı karıştıracak olsa da biz onları biliyoruz. Onun haricinde vatandaşımızın genel anlamdaki teveccühü takdiri ve bunu nasıl başardınız sorusu bizi mutlu ediyor. Belediye başkanımızın bu konudaki emeği çok fazla ve Cumhurbaşkanımızın da onayı ve desteği çok önemliydi. Onlarla birlikte bu 10 yılda inşallah dönüşüm daha da hızlanacaktır. Vatandaşlarımızda bu geri dönüşümle birlikte daha sağlam binalarda yaşayacaktır. Üsküdarımızın değişimi ve güzelleşmesi için tatbikî bunlar ciddi önem arz ediyor. Değişik projelerimizle karşınıza çıkacağız. Bunun yanında büyükşehir belediyemizin Üsküdar’a yapacağı hizmetler olacak. Hakikaten sürprizler var ama şu anda açıklayamayacağım .Ama önümüzdeki dönem bunları konuşacağız.

 

ÖNCE HALKIMIZIN GÖNLÜNE GİRMELİYİZ

Seçim süresi kısa gibi görünse de aslında uzun bir süre. Bizler parti olarak seçime her zaman hazırız.  2019' yerel seçimlerimizde de bir zafer elde edeceğiz. Seçmenimizin ve Üsküdarlıların gönlüne gireceğiz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi ne kadar hizmet edersek edelim önce halkımızın gönlüne girmeliyiz. Giremezsek bizim için bir önemi yok. Üsküdar halkı bizlere mecbur değil tam tersi bizler aldığımız o oyları tekrar hak etmek adına asıl bizler mecburuz. Liderimizin Üsküdarlı olması burada yaşaması bu semtin bizler açısından da önemli olduğunu gösterir. Özellikle Cumhurbaşkanımızdan dolayı burasının da bir hedef olduğunun farkındayız.

 

 

 

YAPILAN TÜM ALGI OPERASYONLARININ ÜSTESİNDEN GELİYORUZ

Sürekli bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız ve Allah’a şükürler olsun bizler yapılan tüm operasyonların üstesinden geliyoruz.24 Hazirandaki seçimlerden sonra basında yer aldığı gibi Ak-Parti iki ilçeyi geri aldı. Çünkü Eyüp sultan ve Üsküdar’da çok büyük bir teveccühle halkımız yine farkı ortaya koydu. İnşallah yerel seçimlerde bu farkı daha da artıracağız .Üsküdar seçmen sayısı değişmedi ve inşallah da aynı kalacak. Gelen seçmen, giden seçmen demografik yapı, yaş gibi faktörleri hepsini inceliyoruz. Her mahallenin ayrı hizmet talebi çünkü gerçekten kozmopolitik bir yer Üsküdar. 81 vilayetin tamamından eskiden beri gelmiş vatandaşlarımız var. Şehrin göbeği ve önemli stratejik bir yer. Darbenin ilk merkezi bile burasıydı. Bu da Üsküdar’ın ne kadar stratejik olduğunu gösteriyor.

 

BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZİM DAVA ARKADAŞIMIZ

Saha da olmayan bir çok parti var . Sadece seçim zamanlarında sahaya inen partiler var. Ancak bizler öyle değiliz belediye başkanımız gece 2’de çorba dağıtıyor sabahın ilk ışıklarında yine meydanlarda. Belediye başkanımız bizim dava arkadaşımız. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmiş biri. Kendisini çok seviyoruz ve sonuna kadar da arkasındayız. Kendisiyle bir dönem daha Üsküdar da devam etmek istiyoruz. Eğer seçmenimizde karar verirse.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Üsküdar’da 3 ile 4 kat imar artışı oldu. Bu artış fikir tepe de bile olmadı. Üsküdar belediye başkanımız kendi çabasıyla ve kendi ısrarıyla verdiği sözü tutma anlayışıyla yaptığı plandı. Hakikaten ciddi imar artışı olan bölge planı. Ortalığı karıştırmak isteyenler ve siyasi rant elde etmek isteyenlere bunu en güzel şekilde yakında anlatacağız. Kentsel dönüşüme de hep birlikte Üsküdar halkıyla birlikte destek vereceğiz. Üsküdar kıymeti bir yer arsası kıymetli .Ama biz demokrasiye inanıyoruz . Hukuka inanıyoruz. Vatandaşı hemen oradan oraya taşıyamayız bunun usülü ve kanunu var. İnsanların bu nokta da razı ve istemesi gerekir. Bir deprem var İstanbulluları bekleyen bu noktada vatandaşlarımızı ikna ile bir an önce bu dönüşümleri yapmak gerekiyor. Amaç insanları daha iyi şartlarda yaşatmak ve hem de depreme dayanıklı binalarda barındırmak. Buradaki amaç rant değil. Kentsel dönüşümü bu anlamda desteklemeye devam edeceğiz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam