reklam
reklam

Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan’ı Buluşturan Yangın Yeri Vizyonda

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2019, Salı - 11:48   Okunma Sayısı: 189827
Paul Dano’nun yönettiği ve Jake Gyllenhaal, Carey Mulligan, Ed Oxenbould ile Bill Camp’ın oynadığı Yangın Yeri (Wildlife), 04 Ocak 2019’da Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından İstanbul ve tüm Türkiye’deki sinemalarda vizyona girdi.

Torino Film Festivali’nden “En İyi Film” ödülüyle dönen Yangın Yeri eleştirmenlerce de oldukça beğenilmişti.  Yangın Yeri bir yangın sonucu babası kurtarma ekibine katılan ve ailesine bakmak durumunda kalan 14 yaşındaki Joe’nun öyküsüne eğiliyor.

 

Filmin Künyesi

Gösterim Tarihi: 04 Ocak 2019

Dağıtım: Bir Film

Süre: 105 dakika

Yönetmen: Paul Dano

Yapımcı: Paul Dano

Senaryo: Paul Dano, Zoe Kazan,

Eser: Richard Ford

Görüntü Yönetmeni: Diego García

Müzik: David Lang

Kurgu: Louise Ford, Matthew Hannam

Süre: 105 dk

Yapım Yılı: 2018

Ülke: ABD

Oyuncular:

Jake Gyllenhaal

Carey Mulligan

Ed Oxenbould

Bill Camp

Zor Margaret Colletti

 

 

Filmin konusu:

14 yaşındaki Joe, ev hanımı bir anne (Jeanette) ve golf oyuncusu bir babanın (Jerry) tek çocuğudur. Bir gün Kanada sınırında, evlerine çok da uzak olmayan bir ormanlık bir bölgede kontrol altına alınamayan bir yangın çıkar. O sırada işinden kovulan ve bir anlamda hayattaki amacını kaybeden Jerry, karısını ve oğlunu arkasında bırakarak yangını söndürmeye giden ekibe katılır. Babasının yokluğunda birdenbire yetişkin rolü üstlenmek zorunda kalan Joe, bir yandan da annesinin çaresizliğine ve aileyi ayakta tutma çabasına tanık olacaktır.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam