reklam
reklam

İstanbul Bayburtspor Şampiyonluk Yolunda

Eklenme Tarihi: 12 Ocak 2019, Cumartesi - 11:04   Okunma Sayısı: 363028
İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grupta şampiyonluk yarışı içinde olan İstanbul Bayburtspor ile Merterspor 30 Aralık Pazar günü Nurtrepe Stadında şampiyonluk kilidini çözen müsabakaya çıktılar.

Bu önemli karşılaşmanın öncesinde İstanbul Bayburtspor yönetimi maç öncesi Kağıthane Belediyesi Sosyal tesislerinde kulüp tüm futbolcularına ve taraftarına sabah kahvaltısı verdi.

İstanbul Bayburtspor yöneticisi Bülent Korkmaz "Sezonun en önemli müsabakalarından birine çıkıyoruz. Futbolcu ve taraftar olarak, kenetlendik. Müsabakadan galibiyetle ayrılarak geçen sezon kaçırmış olduğumuz Süper Amatör Lig yolunda avantajlı duruma geçmek istiyoruz. Müsabakanın centilmenlik ölçüleri içinde geçmesini istiyor, rakibimiz Merterspor’a da başarılar diliyoruz. Bizim hedefimiz play off oynamadan ligi bitirerek Süper Amatör Lige yükselmek." derken futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlendi.

Öte yandan kahvaltıya gelenler arasında yer alan ve Bayburt’un profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan TFF 3. lig takımlarından Bayburtspor’un Başkanı İsmail Ersoy Özbek de kahvaltıda İstanbul Bayburtspor’a destek mesajları verdi. Kahvaltıda camia kenetlenirken; birlik ve başarı mesajları verildi.

Şampiyonluk için kritik maçı İstanbul Bayburtspor 4-1 aldı

Kahvaltıdan sonra yapılan kritik maçtan sonra ise İstanbul Bayburtspor grup lideri Merterspor'u konuk etti.

Şampiyonluğu direkt etkileyecek maçın galibi de 4-1 kazanan İstanbul Bayburtspor’du ve şampiyonluk yolunda avantajlı duruma geldi.

İstanbul Bayburtspor maç eksiği ile puan farkını 2'ye düşürürken kalan 4 maçını kazanması halinde Süper Amatör Lige yükselecek. Ligi ikinci sırada bitirecek takım ise Süper Amatör Lig için play off turunda mücadele verecek.

İstanbul Bayburtspor’un bu maçtaki gollerini 2 ve 53. dakikalarda Osman Koçak, 37. dakikada Raamzan Yıldız ve 69. dakikada Umut Berkay Aktaş atarken konuk ekip olan Merterspor'un tek golü 45+2. dakikada Semih Akpınar'dan geldi.

Bu sonuçla İstanbul Bayburtspor puanını 31'e yükseltip maç eksiği ile ikinci sırada yer alırken Merterspor 33 puanla ve maç fazlasıyla birinci sırada yer aldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam