reklam
reklam

BURSA’NIN ULAŞIM GÜCÜ BURULAŞ VODAFONE İLE GELECEĞE HAZIR

Eklenme Tarihi: 9 Ocak 2019, Çarşamba - 12:12   Okunma Sayısı: 147866
Bursa’nın en büyük ulaşım şirketinin biletleme sistemleri Vodafone Bulut altyapısına taşındı.

Bursa kent merkezindeki tüm toplu taşıma ağını yöneten, Burulaş’ın biletleme operasyonları, Vodafone Grubu'nun teknoloji alanındaki bilgi birikimini Türkiye'ye taşıyarak hayata geçirdiği Vodafone Türkiye Bulut Teknolojileri Üssü’ne taşındı. Yapılan iş birliği ile Vodofone, uçtan uca çözümleriyle Burulaş’ta maksimum güvenliğin yanı sıra performans ve verimlilik artışı sağladı.

Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Burulaş’ın biletleme operasyonlarını yönettiği ve bilet satış işlemlerini gerçekleştirdiği bilişim sistemlerini, Vodafone Bulut (Cloud) altyapısına taşıdı. Bursa kent merkezindeki bütün toplu taşıma ağını yöneten, aynı zamanda BUDO ile deniz ve BBUS ile havaalanı-Bursa arasında karayolu taşımacılığı hizmeti de sunan Burulaş’ın biletleme sistemleri; güvenlik, yoğunluk ve altyapı sorunlarından etkilenmeyecek şekilde yedekli olarak tasarlanan Vodafone Bulut ile daha verimli ve yüksek performansa sahip bir yapıya kavuştu.

 Burulaş’ın bilişim sisteminin Vodafone Bulut’a taşınması, Bursa’nın temel ulaşım sistemini etkilemeyecek şekilde hızla gerçekleştirilirken, tüm altyapısının Vodafone Türkiye Bulut Teknolojileri Üssü’ne geçişi sağlandı. İş birliği kapsamında Burulaş’ın yüksek hız ve iş sürekliliği tüm aşamalarda göz önünde bulundurulurken, bütün sistemi yedeklendi ve maksimum kullanıcıya aynı anda hizmet verebilmesi için yüksek hızlı internet bağlantısı gerçekleştirildi. Operasyonların uzman ekiplerce 7/24 kesintisiz izlenebilir ve acil durumlarda müdahale edilebilir hale getirildiği işbirliği kapsamında ayrıca veri güvenliği de sağlandı ve kesintisiz hizmetin şart olduğu Burulaş’ın altyapısı, siber ataklara karşı Vodafone güvencesi altına alınmış oldu. 

Meltem Bakiler Şahin: “Güvenli, verimli ve yüksek performanslı bir yapı sağladık”

 Bursa’nın ulaşımdan sorumlu Büyükşehir iştiraki Burulaş’ın dijitalleşme ile yeniden şekillenen yarının dünyasına Vodafone ile hazır hale geldiğini vurgulayan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 “Vodafone Grubu'nun global tecrübesini Türkiye’ye taşıdığımız Vodafone Türkiye Bulut Teknolojileri Üssü, teknoloji yatırımlarımızın önemli bir halkasını oluşturuyor. Dünyanın en ileri teknolojileriyle donattığımız bu merkezimizde, kurumların rekabet gücünü artıracak yeni nesil bilgi işlem ve iletişim hizmetleri sunuyoruz. Türkiye'nin en büyük veri merkezi olarak konumlandırdığımız bu merkezimiz, yalnızca ülkemizde değil, uluslararası düzeyde tüm Vodafone kurumsal abonelerine hizmet sunmak hedefiyle faaliyet gösteriyor. Yaptığımız işbirliğiyle Bursa’nın en büyük ve temel taşımacılık şirketi Burulaş’ın da bütün biletleme sistemlerini İstanbul Esenyurt'ta bulunan bu merkezimize taşıyarak, maksimum güvenliğin yanı sıra çok daha verimli ve yüksek performanslı bir yapıya kavuşturmuş olduk. Vodafone olarak geleceği heyecan verici buluyor, dijitalleşmenin sunduğu yepyeni fırsatları, Türkiye’deki tüm işletmeler için yakalanabilir kılmayı ve yarını birlikte inşa edebilmeyi istiyoruz.”

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam