reklam
reklam

SANCAKTEPE BÖLGE HASTANESİNİN ALTIN ÇOCUKLARI MECLİSTE   

Eklenme Tarihi: 8 Ocak 2019, Salı - 10:52   Okunma Sayısı: 305493
Başkan Mustafa ALTUN.. Onlara herşey yakışır…

 

İSTANBUL

Son olarak Avrupa'da ve Türkiye'deki şampiyona da başarılı olan pehlivan güreşçiler Avrupa Şampiyonu Âdem Burak uzun, Türkiye Şampiyonu Cengiz Han Ramazan Doğan Kırkpınar şampiyonu Batuhan Kucur, Hocaları Harun doğan ve kulüp müdürü Burhan Öley ile birlikte mecliste bakanlarımızı ve Milletvekillerimizi ziyaret ettiler. AKP, MHP VE CHP Millet vekillerini ve Milli eğitim Bakan yardımcısı Mahmut Özeri ‘yi ziyaret ettiler.. Altyapı sorunlarını dile getirdiler. Bakanlık ise her konuda yanlarında olduğunu dile getirdiler. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı spor Komisyonuna seçildiler. Bölge Hastanesi Başhekimi Mustafa Altun ‘’’Kurum olarak, Ata sporumuza yağlı güreş ve minder güreşindeki başarıları da ekleyecek olursak bu gençlerle hep gurur duyduk bu güzel tablo karşısında da oldukça memnunuz.Onların mecliste olmalrı orayı ziyaret etmeleride bizi gururlandırdı.herzaman başarıların devamını diliyoruz biz kurum olarakta her zaman arkalarında olduğumuzu zaten belirtiyoruz.. Beklentimizde zaten  hep Şampiyonluk ,bu arkadaşımız ve diğer sporcu kardeşlerimiz bizi hep mutlu ediyorlar.Onlar bu spora adanmış ve inanmışlar.Başarılarını daha da ilerleteceklerine inancım tam. Bu gençleri bize armağan eden Harun Hoca’nın kurduğu bu takıma çok teşekkür ederiz.

Bu gençlerin başarılarını gördükçe gurur duyacağız Onun için bu gençler daha ileride çok daha büyük başarılara imza atacaklar.Biz de kurum olarak bu gençlere durumumuz imkân verdiği müddetçe yardım edeceğiz.’’dedi.

HARUN HOCA: HEDEF EN İYİSİ

Harun Hoca da, şu sözlerle devam etti: “Biz sporcularımızla yola çıktık ve elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Hedefimiz bu gençlerle hep ileriye Dünya ve Olimpiyat şampiyonlukları bekliyoruz... Bölge Hastanesi de bize destek olarak tüm isteklerımizi  gerçekleştiriyor maddi manevı hep yanımızda,dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-SİNAN BERATLIGİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam