reklam
reklam

KHD 3.Spor Hukuku Zirvesi Spor Dünyasını Biraraya Getirdi

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2018, Salı - 11:19   Okunma Sayısı: 169519
“Bugünü Geliştirmek, Yarını Değiştirmek “ ilkesiyle hukukun üstünlüğünü benimseyen, akademik gelişime değer veren, 7 hukuk fakültesi öğrencisi tarafından 24 Ağustos 2015 tarihinde kurulan ve ulusal hukuk derneği olma yolunda ilerleyen, Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikleri olan bir öğrenci birliği olan ve aynı zamanda akademik etkinliklerle hukuk fakültesi öğrencilerini bir araya getiren bir öğrenci derneği olan  Kariyer Hukuk Derneği üçüncü yıl kutlamaları kapsamında Spor ve Spor Hukuku Konferansını Üsküdar-Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

İSTANBUL

Önemli isimler deneyimlerini paylaştılar

Spor ve Spor Hukuku - S3 Konferansının  ilk gününde,

Av. Emin Özkurt, Court of Arbitraiton for Sport ( CAS ) Mahkemelerinin Yargı Sistemini ve Yapılanması, Av. Dr. Rezan Epözdemir 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ve Ceza Hükümleri, Av. Gürkan Özocak yine aynı Kanun'da düzenlenen E-Bilet Uygulamalarının güncel sorunları, Doç.Dr. Tolga Akkaya Uyuşmazlık Çözüm Kurulu ve UÇK Hakemliği ve Av. Mahir Işıkay  Sporda Doping ve Yaptırımları hakkında bilgilerini paylaştılar.

Devamında, Av. Aysu Melis Bağlan ve Ebrar Efkan Bilgiç Profesyonel Futbolcu Sözleşmeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ahmet Ercanlar'ın moderatörlüğünü yaptığı oturumda Menajer Batur Altıparmak Ulusal ve Uluslararası Futbolcu Transferleri, Samet Güzel ise Futbol Kulüpleri'nde Tercümanlık konularında tecrübelerini paylaştılar.

Günün son oturumunda ise Emir Güney Dünden Bugüne UEFA: Financial Fair Play konusunda sunumu gerçekleştirdi.

Konferansın ikinci gününde ise sabahki ilk oturumda Av. Şafak Mahmutyazıcıoğlu Futbol Kulüplerinde Kurumsallaşma, Volkan Ballı ve Önder Özen Futbol Kulüplerinde İdari Menajerlik, Altyapı ve Scouting konularında bilgilerini aktardılar.

Öğleden sonra ise moderatörlüğünü Ufuk Kaan Karacan'ın yaptığı oturumda Mehmet Demirkol TV'de Spor Yorumculuğu, Ahmet Ercanlar Türkiye'de Spor Muhabirliği ve Ufuk Kaan Karacan Spor Yayıncılığı ve Yayıncılıkta Dijitalleşme konularında konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Spor ve Spor Hukuku - S3 Konferansının  tüm oturumları ise Youtube’daki KARİYER HUKUK TV sayfasından yayınlandı. Buradan tüm konferansları izleyebilirsiniz.

Kariyer Hukuk Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ebrar Efkan Bilgiç ” Spor ve Hukuk camiasının önde gelen isimlerini ağırladığımız ve katılımın yoğun olduğu konferansa ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.”

Gazetemize KHD 3.Spor Hukuku Zirvesi hakkında bilgi veren Kariyer Hukuk Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ebrar Efkan Bilgiç  şunları söyledi.

“Kariyer Hukuk Derneği olarak bu sene 3.sünü düzenlediğimiz ve "Profesyonel Futbolcu Sözleşmelerinin Hukuki Niteliği" konusunda görüşlerimi belirttiğim Spor ve Spor Hukuku Konferansı yine dolu dolu geçti. Spor ve Hukuk camiasının önde gelen isimlerini ağırladığımız ve katılımın yoğun olduğu konferansa ilgi gösteren herkese teşekkür ederim. Bir parantez de derneğimizde aktif olarak görev alan arkadaşlarımıza açmak istiyorum. Üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yapmaya gayret ettiler. Bir sonraki yıl daha iyi bir konferans gerçekleştirmek dileğiyle.”

Konferansa Katılan Tüm İsimlerden TÜNAYDIN Gazetemize Başarı Dileği

Konferansın ikinci gününde moderatörlüğünü Ufuk Kaan Karacan'ın yaptığı oturumun öncesinde ünlü  spor yazarı ve yorumcu Mehmet Demirkol,Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar ve  moderatör Ufuk Kaan Karacan’a TÜNAYDIN yazarı ve muhabiri Sinan Erdoğdu tarafından TÜNAYDIN Gazetesi takdim edildi. 

Demirkol,Karacan  ve  Ercanlar TÜNAYDIN Gazetesi’ni incelediler ve TÜNAYDIN Gazetesi’ne başarılar dilediler. Ayrıca;konferansa katılan çok sayıdaki  dinleyicilere iki gün boyunca TÜNAYDIN ve SON-AN Gazetesi dağıtıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam