reklam
reklam

Ümraniye Hekimbaşıspor Sporseverlerle Buluşmaya Hazır !

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2018, Salı - 11:35   Okunma Sayısı: 132093
2018 Ekim ayında kurulan ve Ümraniye ilçesi kulübü olan Ümraniye Hekimbaşıspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tescillendi. Ümraniye Hekimbaşıspor bundan böyle  Ümraniye ilçesinin ve İstanbul Amatör liglerinin yeni takımı!

Ümraniye Hekimbaşıspor Kulübü 01 Ekim 2018 Tarihinde resmen tescillendi ve 2018-2019 sezonunda 2. Amatör Küme ve Altyapı gruplarında liglere katılarak faaliyetlerine başlıyor.

Ümraniye Hekimbaşıspor’un Başkanlığını Nazım Yılmaz yaparken Çağrı Kaya, Emre Baş, Ömer Faruk Samıkıran, Nadir Yılmaz, Abdurahman Toprak ve Ömer İlhan Yönetim Kurulunu oluşturuyorlar

Ümraniye Hekimbaşıspor Kulüp Başkanı Nazım Yılmaz ” Misyonumuz camiamıza ve ilçemize yakışır şekilde tüm branşlara katılmak ve başarılı olmaktır. Ümraniye Hekimbaşıspor geleceğe yatırım yaparak gençlere spor yaptırmayı ve yetiştirmeyi hedef almaktadır.”

Ümraniye Hekimbaşıspor Kulüp Başkanı Nazım Yılmaz yaptığı açıklamada ise kulübün kuruluş amaçlarından bahsederek  şunları söyledi;
” Ben ve yönetici arkadaşlarımız 2018 yılında bu yola çıktık, yönetici arkadaşlarımızla tamamen profesyonel bir mantıkla hareket ederek, planlı bir şekilde ayağımızı sağlam basarak bu yola baş koyduk.

Ümraniye Hekimbaşıspor kulübünü daha üst seviyelere taşımak için Kongremizi gerçekleştirdik ve Çağrı Kaya, Emre Baş, Ömer Faruk Samıkıran, Nadir Yılmaz, Abdurahman Toprak ve Ömer İlhan arkadaşlarımızı yönetime alarak gücümüze güç kattık. TFF’ye giderek Amatör liglerde yer almak için müracaatta bulunduk.

01 Ekim 2018 Tarihinde kulübümüz resmen tescillendi ve devam eden sezonda 2. Amatör lig ve Altyapılar’dan başlayarak İstanbul Amatör liglerinde oynama hakkını elde etmiş olduk.

Misyonumuz camiamıza ve ilçemize yakışır şekilde tüm branşlara katılmak ve başarılı olmaktır. Ümraniye Hekimbaşıspor geleceğe yatırım yaparak gençlere spor yaptırmayı ve yetiştirmeyi hedef almaktadır.

Yönetimdeki arkadaşlar ve altyapımızdaki teknik ekip kadromuz gecesini gündüzüne katarak çalışmalara başladılar. Eminim ki bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız bu eser bizim en büyük enerjimiz ve itici gücümüz olacaktır. Bir gün Ümraniye Hekimbaşıspor adından bahsettirmeyi başarırsak elle örnek gösterilen bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük hazine olacaktır ” dedi.”

Renkleri Yeşil Siyah

Ümraniye Hekimbaşıspor Kulübü Yeşil-Siyah renklerle sahalarda mücadele ederken, Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri Adresinde faaliyetlerine başladı.

Biz de gazetemiz olarak yeni kurulan Ümraniye Hekimbaşıspor’a başarı ve bol şans diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam