reklam
reklam

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ifade için adliyede

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2018, Pazartesi - 13:56   Okunma Sayısı: 224290
Oyuncu Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, bir televizyon programında sarf ettikleri sözler üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, ifade vermek için polis eşliğinde adliyeye getirildi.

İSTANBUL

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının, konuk oldukları Halk TV'deki bir programda sarf ettikleri ve tepki çeken sözleri üzerine Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında başlattığı soruşturma sürüyor.

Polis ekipleri, savcılığının ifadeye vermeye çağırması üzerine Gezen ve Akpınar'ın evine gitti.

Sivil ekip otosuna bindirilen Akpınar, polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Akpınar, basın mensuplarının soruları üzerine, savcılık ifadesinden sonra açıklama yapacağını söyledi.

Gezen ise kendi aracıyla avukatı ve eşiyle İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na geldi. Polis ekipleri de Gezen'e eşlik etti. 

Akpınar ve Gezen daha sonra, ifade işlemleri için savcılığın bulunduğu bölüme geçti. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam