reklam
reklam

SOSYAL GİRİŞİM MARKASI “PHOCA”NIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİ

Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2018, Pazar - 01:33   Okunma Sayısı: 138595
SOSYAL GİRİŞİM MARKASI “PHOCA”NIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİ

Petitmag ve Güneş Mutlu Mavituncalılar ev sahipliğinde gerçekleşen sosyal girişim markası olan Phoca’nın lansmanı cemiyet hayatından birçok davetlinin ve basın mensuplarının katılımıyla Misk’te gerçekleşti.

 

Girişimci Aslı Özdemir’in liderlik ettiği sosyal girişim markası Phoca’nın lansmanında eğitim bilimci ve yazar Dr. Özgür Bolat söyleşisi de gerçekleşirken0-6 yaş grubu çocuklara yönelik organik giyim markası Phoca’nın yeni koleksiyonunu inceledi.

 

Tüm gelirini “Geleceğe Dokunan Anneler” projesi kapsamında, çocuklukta duygusal ihmal konusunda dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için kullanan marka, ilerleyen dönemlerde Türkiye genelinde tüm annelere destek olmayı hedefliyor.

 

 

Phoca Hakkında:

Annelerin kolay giydirebileceği, çocukların da içinde rahat oyun oynayıp hareket edebileceği yumuşak giysilerden oluşan Phoca, tüm koleksiyonunu üretimden tasarıma etik kurallar çerçevesinde, %100 doğal sertifikalı malzemelerle hazırlıyor. İyiden iyiye mutluluk mottosuyla yola çıkan Phoca’nın tüm karı 0-6 yaş grubu çocuğa sahip annelerde duygusal ihmal konusunda farkındalık yaratmak için Geleceğe Dokunan Anneler projesine aktarılıyor.

Kaynak: BÜLTEN HABERİ
Editör: BÜLTEN HABERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam