reklam
reklam

LeShow Deri ve Moda Fuarı ilk kez İstanbul’da kapılarını açacak

Eklenme Tarihi: 20 Aralık 2018, Perşembe - 10:40   Okunma Sayısı: 169983
21 yıldır Moskova’da düzenlenen deri sektörünün en önemli fuarı LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 Ocak akşamı özel bir defileyle İstanbul’da da kapılarını açıyor. Ünlü tasarımcı ve mankenlerin yer alacağı defilede Özge Ulusoy, Çağla Şikel ve Ece Gürsel başta olmak üzere birçok özel isim 2019’un en trend deri kostüm ve aksesuarlarını tanıtacak. 

İSTANBUL

Dünyanın farklı ülkelerinden birçok tasarımcının koleksiyonlarını tanıtacağı defile ile deri ve dış giyim modasının kalbi İstanbul’da atacak

ABD, Japonya, Avustralya, Yunanistan, Portekiz, Fas, Benin, Katar, Kuveyt, Dubai, Lübnan, Kazakistan, Ukrayna, İtalya ve Almanya gibi ülkelerden birçok markanın yoğun ilgi gösterdiği fuarda, deri giyimin yanı sıra hazır dış giyim,  aksesuar ve ayakkabı üreticileri de ürünlerini yeni pazarlarla tanıştırma fırsatı bulacak.

Defileyle birlikte start verecek olan LeShow İstanbul Deri ve Moda Fuarı’nda sergilenecek olan Design Area’da ise Türk tasarımcılardan; Murat Aytulum, Ceren Ocak, Gökhan Yavaş, Mert Erkan, Hasan Koca gibi isimlerin koleksiyonları yer alacak. 

Birçok farklı ülkeden ünlü markaların yoğun ilgi gösterdiği fuar, ihracatta hızla büyüyen deri pazarında yer almak isteyen Türk deri firmaları için buluşma noktası olacak.

 

İslami Moda ve Tasarım Konseyi Başkanı Alia Khan LeShow İstanbul’da yer alan isimler arasında

Arap Dünyasının en etkili 50 iş kadını ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni şekillendiren en etkili 100 iş insanı arasında yer alan “İslami Moda ve Tasarım Konseyi (Islamic Fashion & Design Council-IFDC) Kurucusu ve Başkanı Alia Khan, Fuar’ın küresel marka temsilcisi ve onur konuğu olacak.

IFDC Başkanı Alia Khan, muhafazakâr giyim modasının kendi güçlü markalarını ve tasarımcılarını yaratması için Dubai ve New York başta olmak üzere, Kanada, İtalya, Güney Afrika, Pakistan ve Rusya’daki ofislerinde çalışmalar yürütüyor. IFDC çatısı altında muhafazakâr giyim modasına yönelik yarattığı yeni alışveriş kategorisi Pret-A-Cover™, moda ve tasarım dergisi COVER Magazine, “Pret A Cover™ Buyers Lane” gibi moda ve tasarım etkinlikleriyle dünyada 300 milyar dolar ölçeğe ulaşan muhafazakâr moda giyimin büyümesi için çalışıyor.

LeShow İstanbul’da 24 Ocak akşamı düzenlenecek gala defilesine katılacak olan Alia Khan, 2 gün boyunca Türk deri üreticileri ve tasarımcılarıyla bir araya gelerek deri sektöründeki gelişmeleri, yeni tasarım yaklaşımlarını ve pazar yapılandırmalarındaki stratejileri konuşacak. Alia Khan’ın katılımı Türk deri ve moda sektörü firmalarının, özellikle Orta Doğu ve Körfez Bölgesi’nde marka bilinirliği, pazar varlığının güçlendirilmesi ve ihracat potansiyellerinin geliştirilmesi için önemli rol oynayacak.

Türk deri ve moda sektörüne hız kazandırmak için hazırlanan LeShow İstanbul’da, toptancı merkezlerinden perakendecilere kadar sektörün her kesiminden seçkin katılımcı, ziyaretçi ve satın alımcılar bir araya gelecek. ABD, Japonya, Avustralya, Yunanistan, Portekiz, Fas, Benin, Katar, Kuveyt, Dubai, Lübnan, Kazakistan, Ukrayna, İtalya ve Almanya gibi ülkelerden birçok markanın yoğun ilgi gösterdiği fuar, ihracatta hızla büyüyen deri pazarında yer almak isteyen Türk deri firmaları için buluşma noktası olacak.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam