reklam
reklam

İstanbul'da kaza yapan trafik polisi şehit oldu

Eklenme Tarihi: 29 Ocak 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 148064

İSTANBUL

Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru şehit oldu, bir polis memuru ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak kaldırma çıkan polis aracı, yol kenarındaki demir parmaklıklara çarparak durdu.

Araçta bulunan iki polis memurundan biri dışarı fırlayarak diğeri ise sıkışarak ağır yaralandı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit oldu. Aracın sürücü kısmında sıkışan diğer polis memuru, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada otomobilin sürücüsü de hafif şekilde yaralandı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan Çırağan Caddesi, incelemeler ve kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam